ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ – ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ & ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧ. ΈΤΟΣ 2018-2019

 

ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ – ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ  & ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ  ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ  ΓΙΑ ΤΟ ΣΧ. ΈΤΟΣ 2018-2019

Η υποβολή των αιτήσεων εγγραφών και επανεγγραφών στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου μας, θα ξεκινήσουν από 10/5/2018 έως 31/05/2018.

Οι αιτήσεις θα κατατίθενται στον σταθμό στον οποίο θέλετε να φιλοξενηθεί το παιδί σας.  Τα αποτελέσματα, εγγραφών & επανεγγραφών θα ανακοινωθούν μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων του Ευρωπαϊκού προγράμματος ΕΣΠΑ.

Στα βρεφικά τμήματα, θα φιλοξενηθούν παιδιά από 8 μηνών έως 2,5 ετών.

Στα προνηπιακά  τμήματα, θα φιλοξενηθούν παιδιά από 2,5 ετών έως την εγγραφή τους στην Υποχρεωτική Εκπαίδευση.

Δικαιολογητικά εγγραφών  – επανεγγραφών

1.Αίτηση (έντυπο δίνεται από τον Σταθμό)

2.Πιστοποιητικό γέννησης του παιδιού.

3.Βεβαίωση Υγείας Βρεφών και Νηπίων (έντυπο δίνεται από τον Σταθμό) συμπληρωμένο από τον παιδίατρο καθώς και προσκόμιση φωτοτυπίας βιβλιαρίου υγείας του παιδιού σας με τα εμβόλια.

4.Εκκαθαριστικό σημείωμα εισοδημάτων 2016 για μοριοδότηση της επιλογής σας στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς και Εκκαθαριστικό σημείωμα για τα εισοδήματα έτους 2017 (το δικαιολογητικό θα προσκομίζεται στους παιδικούς σταθμούς μετά την υποβολή των σχετικών δηλώσεων) για τον υπολογισμό της μηνιαίας οικονομικής εισφοράς.

5.Βεβαίωση εργοδότη ότι οι γονείς είναι εργαζόμενοι ή βεβαίωση ανεργίας από τον ΟΑΕΔ αν οι γονείς είναι άνεργοι.

6.Για την εγγραφή παιδιών αλλοδαπών γονέων εκτός των άλλων δικαιολογητικών απαραίτητη είναι η άδεια παραμονής στη χώρα μας, όπως αυτή αποδεικνύεται από τις ισχύουσες κάθε φορά διατάξεις.  

Ο πρόεδρος

Αναστάσιος Μεταξάς

 

 

 ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΑΡΧΕΙΑ

 ΠΕΡΙΛΗΨΗ_ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ_ΔΠΣ_-_ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ_ΓΟΝΕΩΝ.docx

Βεβαίωση_Υγείας_Βρεφών_και_Νηπίων.docx

ΑΙΤΗΣΗ_ΕΓΓΡΑΦΗΣ_ΔΠΣ.docx

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο