Συνδημότισσες και συνδημότες,

Σε μια δυσχερή συγκυρία για τη χώρα μας, καλούμαστε να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο τρόπο στις δύσκολες στιγμές που περνούν οι πολίτες.

Καλούμαστε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις των κοινωνικών ομάδων που  υποφέρουν  και ταυτόχρονα να σχεδιάσουμε ένα λειτουργικό δήμο, ένα δήμο συμπαραστάτη και αρωγό των δημοτών.

Η βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων του δήμου Παγγαίου  αποτελεί την πρώτιστη προτεραιότητα μας. Στόχος μας να σταθούμε ιδιαίτερα δίπλα στα καθημερινά προβλήματα, σε όλες τις γωνιές αυτού του ευλογημένου τόπου και  να διαχειριστούμε με σύνεση όλους τους πόρους που είτε βγαίνουν από το υστέρημα του συνδημότη μας είτε προέρχονται από την ελάχιστη κρατική χρηματοδότηση. Δεσμεύομαι προσωπικά ότι με  εντιμότητα, σχέδιο, δύναμη προοπτικής και άλλες, διαφορετικές αρχές και συμπεριφορές θα φανώ αντάξιος της τιμής που μου αποδόθηκε.

Σας καλώ να είμαστε μαζί σε αυτή την προσπάθεια. Μόνο ενωμένοι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την κρίση! Προχωράμε όλοι μαζί γιατί ο στόχος ήταν και είναι κοινός: Να αλλάξουμε σιγά σιγά την εικόνα του Δήμου μας. Να πάρουμε τις πρωτοβουλίες που πρέπει ώστε ο δήμος μας να αποκτήσει πρόσωπο, φωνή, ταυτότητα, όραμα και προοπτική. Όλα αυτά μπορούμε να τα καταφέρουμε όλοι μαζί. Μας κινητοποιεί ο κόσμος της εργασίας, της δημιουργίας, του πολιτισμού. Αρνούμαστε την ιδιοτέλεια, την ιδιώτευση, τον εφησυχασμό. Αντιπαλεύουμε την ευτέλεια της πολιτικής ζωής και την απαξίωση θεσμών, αρχών και αξιών. Ζητάμε τη συμμετοχή σας. Συνεχίζουμε μαζί.  Εμείς θα είμαστε εδώ πάντα για να σας υπηρετούμε και όχι να σας εξουσιάζουμε.

 ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο