Έπεσε η αυλαία για το Χριστουγεννιάτικο Όνειρο 2015 στον δήμο Παγγαίου – Ευχαριστήριο μήνυμα του δήμου Παγγαίου και της ΚΕΔΗΠ

DSCN1264

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ
ΦΡ.ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΙΔΗ 137Α
Τ.Κ. 64100
ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΒΑΛΑ
Πληροφορίες: Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου: Αναστασία Θεοδοσίου
Τηλ. +30 25923 50018
Fax: +30 25923 50079
Email: grafeiotupou@dimospaggaiou.gr                                                                Ελευθερούπολη, 04.01.2016

                                                   

Δελτίο Τύπου

Με αρκετό κρύο, αλλά ιδιαίτερα «ζεστή» διάθεση, ολοκληρώθηκαν, σήμερα, Δευτέρα 4  Ιανουαρίου 2016, οι εορταστικές εκδηλώσεις του δήμου Παγγαίου, με τίτλο «Χριστουγεννιάτικο Όνειρο 2015», με την εξ αναβολής εορταστική εκδήλωση, λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών της προηγούμενης εβδομάδας, στην κεντρική πλατεία της τοπικής κοινότητας Αμισιανών. Συγκεκριμένα, τα δύο Ξωτικά και η «Αγιοβασιλίνα» υποδέχτηκαν τους μικρούς τους φίλους σε μια δίωρη εκδήλωση γεμάτη μουσική, χορό, ταχυδακτυλουργικά και ζωγραφική προσώπου, συμμετέχοντας με τον τρόπο αυτό, στην «τελετή λήξης» των φετινών εκδηλώσεων που διοργάνωσαν από κοινού ο δήμος Παγγαίου και η Κοινωφελής Επιχείρηση σε συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας.

Παράλληλα, στο πλαίσιο πάντοτε του «Χριστουγεννιάτικου Ονείρου», στο λιμανάκι της Νέας Ηρακλείτσας το περασμένο Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016, οι κάτοικοι της τοπικής κοινότητας, και όχι μόνο, υποδέχτηκαν τον Άγιο Βασίλη των Θαλασσών σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση που αποτελεί θεσμό εδώ και μια δεκαετία για τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο δήμου Παγγαίου, με την φετινή πετυχημένη σύμπραξή του με τον Πολιτιστικό Εξωραϊστικό Σύλλογο Νέας Ηρακλείτσας «Άγιος Γεώργιος», με τα μικρά παιδιά, ως πρωταγωνιστές της εκδήλωσες να δέχονται τα δώρα από τον θαλασσινό Άγιο Βασίλη.

Στο πλαίσιο της επιτυχούς ολοκλήρωσης των εορταστικών εκδηλώσεων, ο δήμος Παγγαίου και η Κοινωφελής Επιχείρηση, ευχαριστούν θερμά τους χορηγούς: Diesel Service Κυτταρίδης Θεοδ.& Υιοί ΟΕ – Συνεργείο Πετρελαιοκινητήρων Φορτηγών & Αυτοκινήτων, Akrolithos  Α.Ε.Ε.Ε Φυσικά Πετρώματα, Μεσίνης Χαράλαμπος- Εμπορία Ελαστικών – Πλυντήριο – Λιπαντήριο – Ευθυγραμμίσεις, Σαλεπτσής Γρηγόριος, Φανοποιείο- Συνεργείο Αυτοκινήτων – Χονδρική – Πώληση Υαλοπινάκων, Σ. Μαμούχας – Ε. Ζαφειρίου, Μηχανουργείο, Βασίλειος Βουζουλίδης Υλικά Οικοδομών – Χωματουργικά, Εκβραχισμοί – Κατεδαφίσεις, IMPEXS.A. Α. Αυγουστίνης & Υιός, Αντιπροσωπείες Εισαγωγές Μηχανημάτων Γκαράζ, Παπάζογλου Απόστολος- Μηχανουργείο και παράλληλα, την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας, τους εθελοντές, τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς από τα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία, τους Αθλητικούς και Πολιτιστικούς Συλλόγους, την Ιερά Μητρόπολη Ελευθερουπόλεως, την Φιλόπτωχο Ελευθερούπολης καθώς και όλους τους συμμετέχοντες.

DSCN1264 DSCN1266 DSCN1268 DSCN1273 DSCN1380 DSCN1423 DSCN1451

{backbutton}

Μετάβαση στο περιεχόμενο