Κάλεσμα του δήμου Παγγαίου για ενίσχυση και ανάδειξη Πολιτιστικών Συλλόγων και εκδηλώσεων

DSCN7575

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ
ΦΡ.ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΙΔΗ 137Α
Τ.Κ. 64100
ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΒΑΛΑ
Πληροφορίες:
Τηλ. +30 25923 50018
Fax: +30 25923 50079
E-mail: grafeiotupou@dimospaggaiou.gr                                                      Ελευθερούπολη, 29/04/2015

Δελτίο Τύπου

Στο πλαίσιο της ενίσχυσης της τουριστικής ανάπτυξης του δήμου Παγγαίου καθώς και της ανάδειξης των δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων των Πολιτιστικών Συλλόγων της ευρύτερης  περιοχής, η Δημοτική Αρχή, συγκάλεσε χθες το απόγευμα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ. Παγγαίου, σύσκεψη όλων των πολιτιστικών φορέων που δραστηριοποιούνται στον δήμο Παγγαίου, προκειμένου να ενημερώσει τους εκπροσώπους τους για την επικείμενη δημιουργία, από πλευράς του δήμου, της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Πολιτιστικών Συλλόγων, για την προαγωγή του Πολιτισμού, μέσα από την προβολή των ποικίλων δράσεών τους και παράλληλα των ηθών και εθίμων της περιοχής.

 Την παρουσίαση του σχεδίου της πλατφόρμας, ανέλαβε η σύμβουλος Ανάπτυξης, Αθηνά Ιωαννίδου, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι μέσα από την ορθή χρήση της, θα παρέχεται η δυνατότητα της από κοινού προώθησης των δράσεων των Συλλόγων που θα έχει θετικό αντίκτυπο στην προσέλκυση τουριστών- επισκεπτών, δημιουργώντας πολλαπλά οφέλη, αφενός για τους ίδιους τους Συλλόγους και αφετέρου για τον δήμο Παγγαίου.

Στο κάλεσμα της προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης δήμου Παγγαίου, Όλγας Αμπατζιά, ανταποκρίθηκε πλήθος εκπροσώπων των Πολιτιστικών Συλλόγων, οι οποίοι στο πλαίσιο της διαλογικής συζήτησης που ακολούθησε, μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης, εξέφρασαν προτάσεις για την περαιτέρω ενίσχυση και ανάδειξη του  ιδιαίτερου πολιτιστικού χαρακτήρα της περιοχής.

Το πάνελ των ομιλητών πλαισίωσε και η αρμόδια αντιδήμαρχος, Αποστολία Δημητρακούδη καθώς και η πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης δήμου Παγγαίου, Ελένη Μπενή.

 DSCN7575 DSCN7579

 

{backbutton}

Μετάβαση στο περιεχόμενο