Θεατρικά Σεμινάρια από τον Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Νέας Περάμου

theodorakopoulos

 

Θεατρικά Σεμινάρια στον Μορφωτικό – Πολιτιστικό

Σύλλογο Νέας Περάμου

“Αρχαίο Δράμα | τραγωδία-κωμωδία”

με τον ΑΝΤΩΝΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟ

Μία νέα δραστηριότητα ξεκινάει από φέτος ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Περάμου, με σκοπό την εξειδικευμένη επιμόρφωση στους πολιτιστικούς τομείς που δραστηριοποιείται. Η αρχή γίνεται την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου με τον Α΄ κύκλο Θεατρικών Σεμιναρίων, με τίτλο της πρώτης συνάντησης: “Αρχαίο Δράμα: τραγωδία-κωμωδία”. Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους ασχολούνται με το θέατρο στις ερασιτεχνικές θεατρικές ομάδες της ευρύτερης περιοχής, σε εκπαιδευτικούς, μαθητές και σε όσους γενικά ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους πάνω στον συγκεκριμένο τομέα, ή απλά να βιώσουν μία νέα δημιουργική καλλιτεχνική εμπειρία.

Πληροφορίες:

·         ημερομηνία: Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

·         ώρα προσέλευσης: 19:00΄

·         ώρα έναρξης: 19:30΄

·         διάρκεια: 3 ώρες

·         κόστος συμμετοχής: €10

·         χώρος: αίθουσα Συλλόγου στο Παλαιό Δημαρχείο Νέας Περάμου

·         παρέχεται βεβαίωση συμμετοχής

Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος γι’ αυτό και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην κα Εμμανουέλα Κούβαρη στο τηλ. 6970802851.

theodorakopoulosΟ Αντώνης Θεοδωρακόπουλος είναι ηθοποιός με πολύχρονη και ιδιαίτερα αξιόλογη πορεία στο θέατρο, στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση. Εντρύφησε ιδιαίτερα στο Αρχαίο Δράμα πρωταγωνιστώντας σε ιστορικές θεατρικές παραστάσεις του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν, του Εθνικού Θεάτρου και αργότερα του ελεύθερου θεάτρου, από την Επίδαυρο μέχρι διεθνείς περιοδείες. Γεννήθηκε στα Καλάβρυτα. Απόφοιτος του Θεάτρου Τέχνης. Συνεργάστηκε με το Κ.Θ.Β.Ε., το Θέατρο Τέχνης, το Εθνικό Θέατρο, το Αμφιθέατρο του Σ. Ευαγγελάτου και στο Ελεύθερο Θέατρο με την Αντ. Βαλάκου, την Κ. Δανδουλάκη, την Ελ. Pάvτoυ, το Δ. Παπαμιχαήλ, τον Αλ. Αλεξανδράκη, τη Σ. Γιούλη, τη Ζ. Λάσκαρη, την Αλ. Βουγιουκλάκη κ.α., σε ρόλους από το ελληνικό και παγκόσμιο ρεπερτόριο, από αρχαίο δράμα έως το σύγχρονο θέατρο. Στον κιν/φο έπαιξε σε ταινίες των Τσεμπερόπουλου, Λικουρέση, Πανουσόπουλου, Περάκη, Αχουριώτη, Αράπογλου. Στην τηλεόραση έπαιξε σε επιτυχημένες σειρές, καθώς και στην ιστορική σειρά της ΕΡΤ «Γ. Βιζυηνός» (Βραβείο Α΄ Ανδρικού Ρόλου στα «Πρόσωπα 2000»). Από το 2007 είναι υπεύθυνος του Εργαστηρίου Αρχαίου Δράματος στο Θεατρικό Εργαστήρι Ν. Ορεστιάδας ΔΙΟΝΥΣΟΣ.

 

 

 

 

 

 

seminario-theatro

 

{backbutton}

Μετάβαση στο περιεχόμενο