Σύσκεψη του Σ.Τ.Ο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Παγγαίου και Π.Ε Καβάλας στην Τ.Κ. Αντιφιλίππων

syskepsi antifilippoi

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ
ΦΡ.ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΙΔΗ 137Α
Τ.Κ. 64100
ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΒΑΛΑ
Πληροφορίες: Γραφείου Τύπου:
Τηλ. +30 25923 50018
Fax: +30 25923 50079
Email: grafeiotupou@dimospaggaiou.gr                                                                Ελευθερούπολη, 19.08.2016

 

Δελτίο Τύπου

syskepsi antifilippoiΕυρεία σύσκεψη κλιμακίου του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου του Δήμου Παγγαίου και της Π.Ε. Καβάλας,  πραγματοποιήθηκε σήμερα, στην Τοπική Κοινότητα Αντιφιλίππων, με επικεφαλής τον δήμαρχο Παγγαίου, Φίλιππο Αναστασιάδη, ενώ το «παρών» έδωσαν μέλη των Τοπικών Συμβουλίων Αντιφιλίππων και Παλαιοχωρίου, κτηνοτρόφοι, εκπρόσωποι του Κυνηγετικού Συλλόγου Παγγαίου, καθώς και κάτοικοι της περιοχής. Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, αποφασίστηκε η ανάγκη ενίσχυσης των  μέτρων προστασίας, μέσα από ομάδες περιφρούρησης των δασών και ορεινών όγκων της  περιοχής της Τ.Κ. Αντιφιλίππων, κατά την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο, οι οποίες θα αποτελούνται από  ομάδες εθελοντών, πολιτών και μελών του Κυνηγετικού Συλλόγου Παγγαίου και θα συνεπικουρούν το ιδιαίτερα σημαντικό έργο που επιτελεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία και το Αστυνομικό Τμήμα Ελευθερούπολης, καθώς και το Δασαρχείο.

Στο ίδιο πλαίσιο, τονίστηκε ότι η ενίσχυση των ομάδων περιφρούρησης θα συμβάλλει  στην πρόληψη των πυρκαγιών και στην αποτελεσματικότερη αντιμετώπισή τους.

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο