Συνάντηση των εκπροσώπων των ανωτέρω φορέων για υποβολή προτάσεων, οργάνωση ομάδων και συμμετοχή σε δράσεις εθελοντισμού

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ
ΦΡ.ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΙΔΗ 137Α
Τ.Κ. 64100
ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΒΑΛΑ                                            Ελευθερούπολη, 20/02/2015
Πληροφορίες: Απ. Δημητρακούδη                                               Αριθμ. Πρωτ. 4664
Τηλ. +30 25923 50005
Fax: +30 25923 50079

ΠΡΟΣ: ΟΠΩΣ  ΠΙΝΑΚΑΣ  ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ

 

Παρακαλούμε όπως  προσέλθετε την Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015 και ώρα 18:00 στην αίθουσα του αμφιθεάτρου Φρίξου Παπαχρηστίδη στην Ελευθερούπολη.

H συνάντηση σκοπό έχει: 1) την υποβολή προτάσεων από τους συμμετέχοντες αναφορικά με την αναγκαιότητα σύστασης εθελοντικών ομάδων δράσης σε περιοχές του Δήμου μας.  Οι δράσεις αυτές θα  έχουν να κάνουν με τον άνθρωπο και το περιβάλλον.  Ενδεικτικά αναφέρονται : καθαρισμός ακτών και δασικών εκτάσεων, εξωραϊσμός κοινόχρηστων χώρων, αναδασώσεις διάνοιξη και καθαρισμός μονοπατιών  , προστασία αρχαιολογικών χώρων, ανακύκλωση  υλικών , δράσεις εκπαιδευτικού τύπου και εν γένει ενημέρωσης του πληθυσμού αλλά και υποστηρικτικές δράσεις αναφορικά με συνανθρώπους μας που χρήζουν βοήθειας. Κατά την προσέλευσή σας παρακαλούμε να δηλώσετε εάν επιθυμείτε να λάβετε το λόγο ώστε να τοποθετηθείτε σχετικά κατά την διάρκεια της συνάντησης  όπως και να υποδείξετε συγκεκριμένες ανάγκες της περιοχής δράσης σας.

Επίσης θα μπορείτε να συμπληρώνετε το σχετικό έντυπο – δήλωση εθελοντή .

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΥΔΗ

    

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ

Α) Προέδρους και  μέλη των Δ.Σ. των  Πολιτιστικών  Συλλόγων του Δήμου Παγγαίου Β) Προέδρους  και   μέλη των Δ.Σ. των  Αθλητικών  Συλλόγων του Δήμου Παγγαίου.

Γ) Διευθυντές και μέλη συλλόγων διδασκόντων των   σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Παγγαίου.

Δ) Προέδρους και μέλη συλλόγων γονέων και κηδεμόνων των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Παγγαίου.

Δ) Προέδρους και μέλη των Τοπικών Συμβουλίων των δημοτικών και τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου. 

 

{backbutton}

Μετάβαση στο περιεχόμενο