Πρόσκληση συμμετοχής ενδιαφερομένων στις Εμποροπανήγυρεις του Δήμου Παγγαίου.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ
ΦΡ.ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΙΔΗ 137Α
Τ.Κ. 64100                                                                                       Ελευθερούπολη:  15.07.2015
ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΒΑΛΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 2592350009,2592350071

Οι Εμποροπανήγυρεις του Δήμου Παγγαίου επανέρχονται στο προσκήνιο ανανεωμένες με σκοπό και φιλοδοξία να συμβάλλουν στο μέτρο του δυνατού, στις προσπάθειες και τους σχεδιασμούς ενίσχυσης της κινητικότητας, της εξωστρέφειας και της τόνωσης της αγορά, με την αναμενόμενη συνδρομή φορέων του Δημοσίου και της τοπικής αυτοδιοίκησης. Η περίοδος λειτουργίας των εμποροπανήγυρων είναι από 4 έως 8 Αυγούστου στην περιοχή της Τούζλας, από 12 έως 16 Αυγούστου στην περιοχή της Ν. Περάμου, και από 19 έως 23 Αυγούστου στην περιοχή της Ν. Ηρακλείτσας. Ο Δήμος Παγγαίου καλεί τους ενδιαφερόμενους που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις εμποροπανήγυρεις να υποβάλουν αίτηση από Δευτέρα 13 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 24 Ιουλίου, στο Δημοτικό Κατάστημα Παγγαίου στην Ελευθερούπολη ΦΡ.ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΙΔΗ 137Α  ώστε να τους χορηγηθούν οι σχετικές άδειες στα προς πώληση είδη και υπηρεσίες. Η διάθεση των χώρων ορίζεται από την καταβολή προκαθορισμένου Τέλους και αντιστοιχεί στο ποσό των 265 Ευρώ τα 3 μέτρα το οποίο καθορίζεται από την Μονομετοχική Α.Ε. του Δήμου Παγγαίου με την σχετική Κανονιστική Απόφαση. Για την χορήγηση της άδειας των αιτούντων απαιτούνται, τα κάτωθι δικαιολογητικά: 1) Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση σε ειδικό έντυπο που χορηγεί η υπηρεσία. 2) Φωτοαντίγραφο Αστυνομικού Δελτίου Ταυτότητας 3)Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο της άδειας οργάνωσης και ανεξάρτητης οικονομικής δραστηριότητας (για τους αλλοδαπούς). 4) Ταμειακή απόδειξη έτους 2015 και έναρξη από την αρμόδια Δ.Ο.Υ. 5) Θεωρημένα φωτοαντίγραφα των σχετικών αδειών που κατέχουν όπως: α) Άδεια επαγγελματικών πωλητών λαϊκών αγορών η αδειών παραγωγών λαϊκών αγορών. β) Άδεια άσκησης υπαίθριου του εμπορίου (πλανόδιου ή στάσιμου). γ) Άδεια συμμετοχής σε κυριακάτικες αγορές. δ) Βεβαίωση εγγραφής από το αρμόδιο Επιμελητήριο, οι έμποροι εφόσον ( διαθέτουν επαγγελματική στέγη, βιοτεχνία, πρατήριο κτλ.).

Επιπλέον σας γνωρίζουμε ότι στο site του Δήμου Παγγαίου το οποίο θα βρείτε στο διαδίκτυο στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.dimospaggaiou.gr υπάρχει μαζί με την πρόσκληση και η αίτηση υποβολής, η οποία θα υποβάλλεται συμπληρωμενη με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά στους αρμόδιους υπαλλήλους Στη συνέχεια θα εκδίδονται οι άδειες συμμετοχής που ισχύουν για συγκεκριμένο χώρο και θέση.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗΣ Α.Ε.
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΥΤΟΥΛΑΣ

Σχετικά Αρχεία:

Αίτηση Χορήγησης (.doc)

 

{backbutton}

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο