Επίσκεψη Σέρβων δημοσιογράφων στον Δήμο Παγγαίου

servoi-dimosiografoi

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                   

ΝΟΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ
ΦΡ.ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΙΔΗ 137Α
Τ.Κ. 64100
ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΒΑΛΑ
Πληροφορίες: Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου: Αναστασία Θεοδοσίου
Τηλ. +30 25923 50018
Fax: +30 25923 50079
Email: grafeiotupou@dimospaggaiou.gr                                                                Ελευθερούπολη, 15.06.2016

                                                   

Δελτίο Τύπου

servoi-dimosiografoiΟλοκληρώθηκε χθες, το τετραήμερο πρόγραμμα της επίσκεψης 18 εκπροσώπων ΜΜΕ και tour operators (TOs) από τη Σερβία, οι οποίοι εργάζονται σε έντυπα καθώς και κρατικά και ιδιωτικά τηλεοπτικά δίκτυα της χώρας. Το ταξίδι «εξοικείωσης» για τους Σέρβους δημοσιογράφους και  τους εξειδικευμένους TOs,  οργανώθηκε από τη “ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ”, ενώ το κομμάτι της προβολής στον Δήμο Παγγαίου ανέλαβε η  Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου. Η δράση περιλαμβάνεται στο πλαίσιο της ευρύτερης στρατηγικής επικοινωνίας των δημοτικών επιχειρήσεων που έχει ως στόχο  να καταστήσει γνωστά τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του  νομού Καβάλας καθώς και τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού που προσφέρει η περιοχή καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε επίσκεψη σε γραφικά σημεία των Δήμων Καβάλας και Παγγαίου και περιηγήσεις σε αρχαιολογικά μνημεία και χώρους ιδιαίτερης πολιτισμικής αξίας. Στο πλαίσιο της χθεσινής επίσκεψής τους στον Δήμο Παγγαίου, µε στόχο την προώθηση της τουριστικής προβολής, ξεναγήθηκαν στην παραλιακή ζώνη και συγκεκριμένα στην Νέα Ηρακλείτσα και στην Νέα Πέραμο, με σκοπό να γνωρίσουν από κοντά  την περιοχή των Αμμολόφων και να γευτούν την τοπική γαστρονομία,  ενώ παράλληλα ενημερώθηκαν από την πρόεδρο της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης του Δήμου Παγγαίου, Ελένη Μπενή και την πρόεδρο της ΚΕΔΗΠ, Όλγα Αμπατζιά για τις ομορφιές του ορεινού όγκου του δήμου Παγγαίου, εκφράζοντας παράλληλα την επιθυμία για μελλοντική επίσκεψη στην περιοχή.

Οι δημοσιογράφοι και οι τουριστικοί πράκτορες φιλοξενήθηκαν στην Καβάλα από την “ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ”, στο πλαίσιο της διοργάνωσης ενός ταξιδιού γνωριμίας (fame trip) – με στόχο ένα ακόμα «άνοιγμα» στην ανερχόμενη Σερβική αγορά, καθώς και την προβολή της πόλης της Καβάλας και του συνόλου του Νομού.

Μετάβαση στο περιεχόμενο