Πρόσκληση σε Συνεδρίαση – Κοινωφελής Επιχείρηση 19.02.2016

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                           Ελευθερούπολη, 16  Φεβρουαρίου 2016
ΝΟΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ
ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ                                          Αριθμ..Πρωτ :49
ΔΗΜΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ                                                      
Δ/νση:Φρ. Παπαχρηστίδη 137Α
Ταχ. Κώδ.: 64100, Ελευθερούπολη
Τηλέφωνο: 25923.50021
Φαξ:2592350079
Email:koinofelis@dimospaggaiou.gr                     

Προς: Τα Μέλη του Δ.Σ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

   Σας καλούμε να συμμετάσχετε στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Παγγαίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Ελευθερούπολης στις 19 του μήνα Φεβρουαρίου έτους 2016, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:30 μ.μ. για να συζητήσουμε τα παρακάτω θέματα   της ημερήσιας διάταξης:

1. Αποτίμηση εκδηλώσεων του «Χριστουγεννιάτικου ονείρου 2015».Συζήτηση-Ενημέρωση.

2. Έγκριση και ψήφιση της 2ης Αναμόρφωσης  του προϋπολογισμού της ΚΕΔΗΠ οικον.έτους 2016

3. Τροποποίηση της υπ.αριθμ.73/2015 απόφαση της ΚΕΔΗΠ ως προς την παρ.4 που αφορά την συγκρότηση επιτροπής ελέγχου και εποπτείας υλοποίησης των συμβάσεων μίσθωσης έργου του δασκάλου μουσικής του Μουσικού εργαστηρίου και του αρχιμουσικού της Φιλαρμονικής.

4. Έγκριση και ψήφιση πίστωσης  σε βάρος Κ.Α εξόδων του προϋπολογισμού της ΚΕΔΗΠ οικον.έτους 2016  για προμήθεια διάφορων υλικών (αναλώσιμων και μη) για την λειτουργία των υπηρεσιών του μουσικού εργαστηρίου και των τμημάτων φιλαρμονικής του Δήμου Παγγαίου.

5. Έγκριση και ψήφιση πίστωσης σε βάρος  Κ.Α εξόδων του προϋπολογισμού της ΚΕΔΗΠ οικον.έτους 2016 για προμήθεια ειδών  γραφικής ύλης και λοιπά υλικά γραφείου.

6. Έγκριση και ψήφιση πίστωσης σε βάρος  Κ.Α εξόδων του προϋπολογισμού της ΚΕΔΗΠ οικον.έτους 2016 για λοιπές προμήθειες και έξοδα τραπεζών.

7. Εξέταση  αιτήματος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ελευθερών για παρουσίαση της Τοπ.Κοινότητας Ελευθερών στην εκπομπή «Στον τόπο που γεννήθηκα» του τηλεοπτικού σταθμού 4ε και ψήφιση πίστωσης βάρος Κ.Α εξόδων του προϋπολογισμού της ΚΕΔΗΠ οικον.έτους 2016.

8. Εξέταση αιτήματος του Μορφωτικού Συλλόγου Κοκκινοχώματος για συνδιοργάνωση  πολιτιστικής  εκδήλωσης  με τίτλο «ΤΣΙΚΝΟΠΑΡΕΛΑΣΗ» και ψήφιση ανάλογης πίστωσης σε βάρος Κ.Α  εξόδων του προϋπολογισμού της ΚΕΔΗΠ οικον.έτους 2016.

9. Εξέταση αιτήματος του Πολιτιστικού-Αιμοδοτικού Συλλόγου Ακροβουνίου για συνδιοργάνωση της εκδήλωσης «Διονυσιακοί Απόηχοι»  και ψήφιση πίστωσηςσε  βάρος Κ.Α εξόδων του προϋπολογισμού της ΚΕΔΗΠ οικον.έτους 2016.

10. Εξέταση  αιτήματος του Γεν. Λυκείου Νέας Περάμου  για κάλυψη δαπανών για την πραγματοποίηση εκπαιδευτικής εκδρομής και ψήφιση πίστωσης σε  Κ.Α  εξόδων του προϋπολογισμού της ΚΕΔΗΠ  οικον.έτους 2016.

11.Λήψη απόφασης  σχετικά με την πορεία ρύθμισης οφειλών και καταβολή ενοικίων εκ μέρους του εκμισθωτή του  ακινήτου της ΚΕΔΗΠ με την ονομασία «ΠΟΣΕΙΔΩΝ».

                                                                                                         Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ

ΑΜΠΑΤΖΙΑ ΟΛΓΑ

{backbutton}

 

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο