Πρόσκληση σε Συνεδρίαση – Κοινωφελής Επιχείρηση 16.03.2016

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                         Ελευθερούπολη, 11  Μαρτίου 2016
ΝΟΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ
ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ                                   Αριθμ..Πρωτ :131
ΔΗΜΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ
Δ/νση:Φρ. Παπαχρηστίδη 137Α
Ταχ. Κώδ.: 64100, Ελευθερούπολη
Τηλέφωνο: 25923.50021
Φαξ:2592350079
Email:koinofelis@dimospaggaiou.gr

 

Προς: Τα Μέλη του Δ.Σ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

    Σας καλούμε να συμμετάσχετε στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Παγγαίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Ελευθερούπολης στις 16 του μήνα Μαρτίου  έτους 2016, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00 μ.μ. για να συζητήσουμε τα παρακάτω θέματα   της ημερήσιας διάταξης:

1.   Έγκριση και ψήφιση της 3ης Αναμόρφωσης του προϋπολογισμού της ΚΕΔΗΠ οικον. έτους 2016  και ψήφιση πιστώσεων σε Κ.Α εξόδων.

2. Συνδιοργάνωση του 1ου Συνεδρίου Τοπικής Ιστορίας Παγγαίου, καθορισμός αρμοδιοτήτων Οργανωτικού Γραμματέα , συγκρότηση  επιτροπής ελέγχου και εποπτείας υλοποίησης του έργου, ψήφιση πίστωσης σε Κ.Α εξόδων του Προϋπολογισμού της ΚΕΔΗΠ οικον. έτους 2016.

3.    Εξέταση αιτήματος του 1ου ΕΠΑ. Λυκείου  Ελευθερούπολης για κάλυψη δαπανών για την πραγματοποίηση  εκπαιδευτικής εκδρομής και ψήφιση πίστωσης σε βάρος Κ.Α εξόδων του προϋπολογισμού της ΚΕΔΗΠ οικον. έτους 2016.

4.    Εξέταση αιτήματος του Γενικού Λυκείου Ποδοχωρίου για κάλυψη δαπανών για την πραγματοποίηση  εκπαιδευτικής εκδρομής και ψήφιση πίστωσης σε βάρος Κ.Α εξόδων του προϋπολογισμού της ΚΕΔΗΠ οικον. έτους 2016.

5.    Εξέταση αιτήματος του Γενικού Λυκείου Ελευθερούπολης και του Γενικού Λυκείου Νικήσιανης για κάλυψη δαπανών για την πραγματοποίηση  εκπαιδευτικής εκδρομής και ψήφιση πίστωσης σε βάρος Κ.Α εξόδων του προϋπολογισμού της ΚΕΔΗΠ οικον. έτους 2016.

6.    Εξέταση αιτήματος του Μουσικοχορευτικού Συλλόγου Ελευθερούπολης  ΄΄ΤΟ ΠΡΑΒΙ,, για συνδιοργάνωση  πολιτιστικών εκδηλώσεων και ψήφιση πίστωσης σε βάρος Κ.Α εξόδων του προϋπολογισμού της ΚΕΔΗΠ οικον. έτους 2016.

7.   Εξέταση αιτήματος του πολιτιστικού Συλλόγου Ελευθερούπολης για συνδιοργάνωση θεατρικών παραστάσεων και ψήφιση πίστωσης σε βάρος Κ.Α εξόδων του προϋπολογισμού της ΚΕΔΗΠ οικον. έτους 2016.

8.   Εξέταση αιτήματος του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Περάμου  για αποστολή της Μικτής Πολυφωνικής Χορωδίας και της Θεατρικής του Ομάδας στην Ν.Ορεστιάδα για συμμετοχή του σε εκδήλωση με τίτλο    «Η Ν.Πέραμος στην Ν.Ορεστιάδα» και ψήφιση πίστωσης σε βάρος Κ.Α εξόδων του προϋπολογισμού της ΚΕΔΗΠ οικον. έτους 2016.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΜΠΑΤΖΙΑ ΟΛΓΑ

{backbutton}

Μετάβαση στο περιεχόμενο