Προσφορά δώρων από το Παγκόσμιο Ίδρυμα «Φρίξος Β. Παπαχρηστίδης» στα Νηπιαγωγεία της Ελευθερούπολης

DSCN6042

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ
ΦΡ.ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΙΔΗ 137Α
Τ.Κ. 64100
ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΒΑΛΑ
Γραφείο Τύπου:  Αναστασία Θεοδοσίου
Τηλ. +30 25923 50018
Fax: +30 25923 50079
E-mail: grafeiotupou@dimospaggaiou.gr                                                    

 

Ελευθερούπολη, 17/12/2014

 

Δελτίο Τύπου

 

Μια πολύ ιδιαίτερη πρωτοβουλία του Παγκόσμιου Ιδρύματος «Φρίξος Β. Παπαχρηστίδης», και συγκεκριμένα της προέδρου, Τατιάνας Παπαχρηστίδη και των μελών του ιδρύματος, υλοποιήθηκε σήμερα το πρωί, ύστερα από επαφή  με τον δήμο Παγγαίου, μέσα από την προσφορά δώρων, στα παιδιά του 1ου– 2ου,  του 3ου  και του  4ου Νηπιαγωγείου Ελευθερούπολης.

Οι μικροί μαθητές υποδέχτηκαν με ιδιαίτερη χαρά τον δήμαρχο Παγγαίου, Φίλιππο Αναστασιάδη, τον γενικό γραμματέα του δήμου, Γιώργο Καλλινικίδη, τον δημοτικό σύμβουλο, Πέτρο Καλένη, τον Αρχιμανδρίτη, Απόστολο Καβαλιώτη, εκπρόσωπο της οικογένειας Παπαχρηστίδη, και την πρόεδρο της Μέριμνας Παιδιού Καβάλας, Αυγή Χρυσανθίδου.

Τα παιδιά ενημερώθηκαν για τον ευεργέτη της Ελευθερούπολης, Φρίξο Παπαχρηστίδη, που όπως χαρακτηριστικά αναλύθηκε από τον Αρχιμανδρίτη Απόστολο Καβαλιώτη, δεν ξέχασε ποτέ τις ρίζες του και τη γενέτειρά του, και έδρα του Καλλικράτειου δήμου Παγγαίου, Ελευθερούπολη, την οποία ευεργέτησε ποικιλοτρόπως.

Ο δήμαρχος Παγγαίου, αναφέρθηκε στο ύψιστο αγαθό της κοινωνικής προσφοράς και στο μεγάλο έργο του Φρίξου Παπαχρηστίδη, ενώ στη συνέχεια προσφέρθηκαν τα δώρα στα νήπια.

DSCN6042 DSCN6049 DSCN6056{backbutton}

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο