Προσφορά δώρων σε παιδιά από το Παγκόσμιο Ίδρυμα «Φρίξος Β. Παπαχρηστίδης»

prosfora-dwrwn-1

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ
ΦΡ.ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΙΔΗ 137Α
Τ.Κ. 64100
ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΒΑΛΑ
Πληροφορίες:
Τηλ. +30 25923 50018
Fax: +30 25923 50079
Email: info@dimospaggaiou.gr                                                             Ελευθερούπολη, 21/12/2015

 

Δελτίο Τύπου

Μια πολύ ιδιαίτερη πρωτοβουλία,  για ακόμα μια χρονιά, πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα, από το  Παγκόσμιο Ίδρυμα «Φρίξος Β. Παπαχρηστίδης», ύστερα από επαφή  του Δρ., Αρχιμ. Απόστολου Καβαλιώτη, καθηγητή, μέλος του ιδρύματος και εκπροσώπου της οικογένειας Παπαχρηστίδη,  με τη Διοίκηση του δήμου Παγγαίου, μέσα από την προσφορά δώρων, στα παιδιά των Βρεφονηπιακών Σταθμών Ελευθερούπολης και Χορτοκοπίου.

Οι μικροί μαθητές υποδέχτηκαν με ιδιαίτερη χαρά τον δήμαρχο Παγγαίου, Φίλιππο Αναστασιάδη, τον γενικό γραμματέα του δήμου, Γιώργο Καλλινικίδη, τον δημοτικό σύμβουλο, Πέτρο Καλένη και τον Δρ., Αρχιμ. Απόστολο Καβαλιώτη, καθηγητή, μέλος του ιδρύματος και εκπρόσωπο της οικογένειας Παπαχρηστίδη.

Τα παιδιά ενημερώθηκαν για τον ευεργέτη της Ελευθερούπολης, Φρίξο Παπαχρηστίδη, που όπως χαρακτηριστικά αναλύθηκε από τον Αρχιμανδρίτη Απόστολο Καβαλιώτη, δεν ξέχασε ποτέ τις ρίζες του και τη γενέτειρά του, και έδρα του Καλλικράτειου δήμου Παγγαίου, Ελευθερούπολη, την οποία ευεργέτησε ποικιλοτρόπως.

Ο δήμαρχος Παγγαίου, αναφέρθηκε στο ύψιστο αγαθό της κοινωνικής προσφοράς και στο μεγάλο έργο του Φρίξου Παπαχρηστίδη, ενώ στη συνέχεια προσφέρθηκαν τα δώρα στα νήπια.

prosfora-dwrwn-1 prosfora-dwrwn 2

{backbutton}

 

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο