Αθώοι και οι 30 Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Παγγαίου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ
ΦΡ.ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΙΔΗ 137Α
Τ.Κ. 64100
ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΒΑΛΑ
Πληροφορίες: Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου: Αναστασία Θεοδοσίου
Τηλ. +30 25923 50018
Fax: +30 25923 50079
Email: grafeiotupou@dimospaggaiou.gr                                                                Ελευθερούπολη, 28.07.2016

                                                   

                                                 

Δελτίο Τύπου

Αθώοι κρίθηκαν και οι 30 Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Παγγαίου, τόσο της σημερινής σύνθεσης, όσο και αυτοί που θήτευσαν την τριετία 2011-2014, οι οποίοι αντιμετώπιζαν την κατηγορία της μη υποβολής δήλωσης πόθεν έσχες, μετά από καταγγελία του πρώην δημάρχου Παγγαίου, Βασίλειου Ξουλόγη.

Να σημειωθεί ότι στη θετική έκβαση της υπόθεσης συνετέλεσε η αναφορά του δημάρχου Παγγαίου, Φίλιππου Αναστασιάδη, κατά την ακροαματική διαδικασία, σχετικά με την οργάνωση, πλέον, του Δήμου σε θέματα έγκαιρης ενημέρωσης των Δημοτικών Συμβούλων για το πόθεν έσχες, με τον ορισμό αρμόδιου υπαλλήλου, κάτι που δεν συνέβαινε στη θητεία της προηγούμενης Διοίκησης.

Επίσης, για τον δήμαρχο Παγγαίου, Φίλιππο Αναστασιάδη, αναδείχτηκε ότι η κατηγορία για τη  μη υποβολή  δήλωσης πόθεν έσχες για το 2013, δεν ευσταθούσε, καθώς  η Γ’ Μονάδα της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες και της Χρηματοδότησης της Τρομοκρατίας και Ελέγχου των Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης, βεβαίωσε, ότι ο  κ. Αναστασιάδης υπέβαλλε δήλωση πόθεν έσχες για το σύνολο των ετών.

Μετάβαση στο περιεχόμενο