1η Μαθητική Ποδηλατοδρομία στην Δημοτική Ενότητα Ελευθερών

podilatodromia-peramos-1

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ
ΦΡ.ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΙΔΗ 137Α
Τ.Κ. 64100
ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΒΑΛΑ
Πληροφορίες: Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου: Αναστασία Θεοδοσίου
Τηλ. +30 25923 50018
Fax: +30 25923 50079
Email: grafeiotupou@dimospaggaiou.gr                                                                Ελευθερούπολη, 15.06.2016

 

                                                   Δελτίο Τύπου

Με  απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η διοργάνωση της  1ης Μαθητικής Ποδηλατοδρομίας με αφετηρία τον παραλιακό πεζόδρομο της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Περάμου, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου και αποτέλεσε πρωτοβουλία των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των σχολικών μονάδων της Δημοτικής Ενότητας Ελευθερών, σε συνδιοργάνωση με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Παγγαίου.

Η διαδρομή είχε αφετηρία τον παραλιακό πεζόδρομο της Νέας Περάμου με τερματισμό το ίδιο σημείο, στην οποία συμμετείχαν τρία τμήματα. Το πρώτο αφορούσε νήπια με τη συνοδεία γονέων, οι οποίοι ακολούθησαν διαδρομή μήκους 4 χλμ. (Αφετηρία – Softex- Τερματισμός) το δεύτερο μεγαλύτερα τμήματα, τα οποία ακολούθησαν διαδρομή 8 χλμ. ( Αφετηρία- Αλάνα Νέας Ηρακλείτσας – Τερματισμός) και μια ακόμη για τους υπόλοιπους μαθητές.

Μετά το πέρας της ποδηλατοδρομίας ακολούθησε κλήρωση ενός ποδηλάτου, το οποίο ήταν προσφορά της Κοινωφελούς Επιχείρησης, ενώ στο σύνολο των συμμετεχόντων δόθηκαν αναμνηστικοί έπαινοι.

podilatodromia-peramos-1 podilatodromia-peramos-2

Μετάβαση στο περιεχόμενο