Επιτυχής η λειτουργια των Παιδικών Εξοχών Νέας Περάμου – Τα εύσημα από την Ελληνική Αστυνομία στον Δήμο Παγγαίου

64

Η Ελληνική Αστυνομία σε πρόσφατη ανακοίνωσή της σχετικά με  την επιτυχή ολοκλήρωση των δράσεων των παιδικών κατασκηνώσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, απέδωσε τα εύσημα και στον Δήμο Παγγαίου για την άρτια οργάνωση και λειτουργία, καθώς και την φιλοξενία των 338 παιδιών αστυνομικών από όλη τη Βόρεια Ελλάδα για τρίτη συνεχή χρονιά, αριθμός ο οποίος αυξήθηκε σημαντικά, σε σχέση με τα περσινά στοιχεία.

 Προηγήθηκε η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Νομού Θεσσαλονίκης, στην οποία αναφέρεται, μεταξύ άλλων: «Οφείλουμε για άλλη μια φορά να ευχαριστήσουμε θερμά τον Δήμο Παγγαίου συνολικά και ειδικότερα τον δήμαρχο κ. Αναστασιάδη Φίλιππο και τον πρόεδρο των κατασκηνώσεων κ. Μεταξά Αναστάσιο, για τη τεράστια συμβολή τους στην οργάνωση και λειτουργία της κατασκήνωσης».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το πρόγραμμα των Παιδικών Εξοχών Νέας Περάμου είναι σχεδιασμένο από παιδαγωγούς και επιστημονικό προσωπικό και περιλαμβάνει, κάθε χρόνο, ποικίλες δραστηριότητες, όπως καθημερινές αθλοπαιδιές, εικαστικό εργαστήρι, θεατρικό παιχνίδι & χορό, μουσικοκινητική αγωγή, θαλάσσια μπάνια και πολλά ψυχαγωγικά και παιδαγωγικά κατασκηνωτικά παιχνίδια.

Τις κατασκηνώσεις πλαισιώνει μεγάλος αριθμός ενηλίκων (ομαδάρχες, υπεύθυνοι, σιτιστές, γιατροί, νοσηλευτές, ναυαγοσώστες, γυμναστές, κλπ ) που βρίσκονται δίπλα στα παιδιά, όλο το 24ωρο.

«Οι Παιδικές Εξοχές του Δήμου Παγγαίου, είναι ένα σπουδαίο έργο και καθιστά υπερήφανους όλους όσοι εργάζονται με πάθος και μεθοδικότητα για την τόσο επιτυχημένη λειτουργία τους. Το πιο σημαντικό απ’ όλα όμως είναι η αξέχαστη εμπειρία της κατασκηνωτικής ζωής που πολλοί μικροί συνδημότες μας, αλλά και παιδιά από όλη την Βόρειο Ελλάδα, έχουν την ευκαιρία να ζήσουν. Φέτος, εκτός από τα άτομα με αναπηρίες είχαν την ευκαιρία να φιλοξενηθούν στους χώρους των Κατασκηνώσεων και μέλη των ΚΑΠΗ, απολαμβάνοντας τις διακοπές τους σε ένα εξαιρετικό φυσικό περιβάλλον, με τον συνολικό αριθμό των κατασκηνωτών να αγγίζει τους 2.000» σημείωσε ο δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης.

64       IMG 3323       IMG 3464

Μετάβαση στο περιεχόμενο