Μεγάλος ο αριθμός των ωφελούμενων του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων (FEAD/TEBA) στον Δήμο Παγγαίου

Ο Δήμος Παγγαίου στο πλαίσιο εφαρμογής του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων (FEAD/TEBA), πραγματοποιεί από σήμερα Τρίτη 13 Νοεμβρίου έως και την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018, τη 2η διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ για το 2018 και συγκεκριμένα ειδών ΒΥΣ (Βασικής Υλικής Συνδρομής) και Παντοπωλείου (φασόλια, γάλα, ρύζι, τυρί, λάδι και κρέας).

Το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ), υποστηρίζει τη διανομή τροφίμων και βασικών υλικών αγαθών, ενώ η δράση συνδυάζεται με συνοδευτικά μέτρα τα οποία συμβάλλουν στην κοινωνική ενσωμάτωση των ωφελουμένων και υλοποιείται στο σύνολο της χώρας.

Να σημειωθεί ότι οι 1013 ωφελούμενοι από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Παγγαίου θα λάβουν μέσω της συγκεκριμένης διανομής, το επόμενο τριήμερο, τρόφιμα και βασικά υλικά αγαθά, ενώ ο μεγάλος αριθμός των δικαιούχων και η ομαλή διαδικασία διανομής, αποδεικνύει στην πράξη την άριστη συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων του προγράμματος στον Δήμο Παγγαίου (υπάλληλοι Κέντρου Κοινότητας και Δήμου).

Το Πρόγραμμα υλοποιείται μέσω Κοινωνικών Συμπράξεων και οι ωφελούμενοι επιλέγονται σύμφωνα με εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια. Ο Δήμος Παγγαίου αποτελεί εταίρο της Κοινωνικής Σύμπραξης «ΣΥΝ-ΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» με επικεφαλής εταίρο στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας/Θάσου τον Δήμο Καβάλας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο