Λούνα Παρκ Ανακύκλωσης για τέταρτη συνεχή χρονιά στον Δήμο Παγγαίου

λούνα παρκ ανακύκλωσης 1

Το πρωτότυπο, βραβευμένο, ψυχαγωγικό – εκπαιδευτικό «Λούνα Παρκ Ανακύκλωσης» που διοργανώνει ο Δήμος Παγγαίου σε συνεργασία με τη ΔΙ.Α.Α.ΜΑ.Θ. Α.Α.Ε. και την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης Α.Ε με βασικό στόχο την εμπέδωση της κουλτούρας της ανακύκλωσης στις νεότερες ηλικίες αλλά και τη γενικότερη ευαισθητοποίηση του κοινού για την αξία της ανακύκλωσης συσκευασιών, υλοποιήθηκε για τέταρτη χρονιά στον Δήμο Παγγαίου.

Η δράση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Απριλίου 2019 στον αύλειο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παγγαίου στην Νικήσιανη, όπου οι μικροί μαθητές είχαν την ευκαιρία μέσα από τα διασκεδαστικά, διαδραστικά παιχνίδια του «Λούνα Παρκ Ανακύκλωσης», να ψυχαγωγηθούν και παράλληλα να εκπαιδευτούν στην ορθή χρήση του Μπλε Κάδου, στα υλικά που δέχεται και γενικά στη διαδικασία της ανακύκλωσης, αποδεικνύοντας ότι η ανακύκλωση συσκευασιών μπορεί να είναι εύκολη και διασκεδαστική, εκτός από απαραίτητη, για την προστασία του φυσικού μας περιβάλλοντος.

Το «παρών» στην εκδήλωση, έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο γενικός γραμματέας του Δήμου, Γιώργος Καλλινικίδης, ο αντιδήμαρχος, Βασίλης Δημητρακούδης, ο δημοτικός σύμβουλος, Στέργιος Παπαευθυμίου, ο Δ/ντής Καθαριότητας Ανακύκλωσης Περιβάλλοντος & Πρασίνου του Δήμου Παγγαίου, Κων/νος Τσιρικτσής και εκπαιδευτικοί.

λούνα παρκ ανακύκλωσης 1λούνα παρκ ανακύκλωσης 2λούνα παρκ ανακύκλωσης 3λούνα παρκ ανακύκλωσης 4λούνα παρκ ανακύκλωσης 6

Μετάβαση στο περιεχόμενο