Συμμετοχή του Δήμου Παγγαίου στην Πανελλήνια Περιβαλλοντική Δράση “Let’s Do It Greece”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για 5η συνεχή χρονιά συμμετέχει ο Δήμος Παγγαίου στη Πανελλήνια Περιβαλλοντική Δράση  “Let’sDoItGreece”, τη μεγαλύτερη εθελοντική εκστρατεία καθαρισμού της χώρας.

Έτσι τη Κυριακή 17 Απριλίου 2016 θα κινείται σε ρυθμούς εθελοντισμού μαζί με όλη την Ελλάδα.   Η εκστρατεία αυτή ξεκίνησε από νέα παιδιά της χώρας μας , με βασικό σκοπό να διαδώσει το μήνυμα του εθελοντισμού, πραγματοποιώντας εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης κοινοχρήστων χώρων.

Πιο συγκεκριμένα  εφέτος ο Δήμος Παγγαίου αγκάλιασε από νωρίς την εθελοντική αυτή προσπάθεια διοργανώνοντας  συναντήσεις με φορείς της περιοχής του (συλλόγους, σωματεία κλπ) για την οργάνωση των δράσεων.  Οι φορείς του Δήμου  που συμμετέχουν τελικά ανέρχονται σε 17 και θα προβούν σε ποικίλες δράσεις εθελοντισμού στα πλαίσια της εκστρατείας. 

Οι δράσεις θα κοινοποιηθούν στην επίσημη ιστοσελίδα του προγράμματος www.letsdoitgreece.org  και ο καθένας μπορεί να ενημερωθεί για αυτές ώστε να συμμετάσχει την προκαθορισμένη μέρα.

Προσβλέποντας  σε μια μεγάλη συμμετοχή, δεν έχουμε παρά να προτρέψουμε όλους «να γίνουν η αλλαγή που περιμένουν».   

 

{backbutton}

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο