Ημερίδα για την επιχειρηματικότητα από Κέντρο Δια Βίου Μάθησης “Κορυφή”

kdvm korifi

kdvm korifi

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επιχειρηματικότητα σε περίοδο κρίσης!

“10 ενέργειες για την επιτυχία”

 

To Κέντρο Διά Βίου Μάθησης ΚΟΡΥΦΗ διοργανώνει Ημερίδα Επιχειρηματικότητας με στόχο την υποστήριξη των τοπικών επιχειρήσεων την περίοδο της κρίσης. Η ημερίδα:

«Δέκα ενέργειες αντιμετώπισης της κρίσης»

 

θα πραγματοποιηθεί τηνΤετάρτη 4 Φεβρουαρίου, στο Αμφιθέατρο Δημοκρατίας στην Ελευθερούπολη στις 18:30 μ.μ.και θα διαρκέσει 2 ώρες το λιγότερο.

 

Ομιλητής είναι ο κ. Παναγιώτης Γ. Ρεγκούκος, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Εισηγητής Ειδικών Σεμιναρίων, Συγγραφέας και Ομιλητής, με 25χρονη εμπειρία στην Οργάνωση Επιχειρήσεων και στοMarketing.

 

Το πρόγραμμα της ημερίδας ολοκληρώνεται σε τρεις φάσεις :

Α. Πριν την εκδήλωση

Για την καλύτερη κατανόηση των θεμάτων της ημερίδας, δίνεται η δυνατότητα για τα εξής :

1.   Πραγματοποίηση «Τεστ Διάγνωσης Επιχειρηματικότητας».

2.   Παρακολούθηση σεμιναρίου «Επιχειρηματικότητα σε περίοδο κρίσης» στοInternet.

3.   Δημιουργίαενός κατάλογου με απορίες, ερωτήσεις, δυσκολίες της δουλειάς ώστε να συμμετέχουν ενεργά οι επιχειρηματίες στην συζήτηση που θα ακολουθήσει μετά την ομιλία.

Όσοι επιχειρηματίες ενδιαφέρονται να υλοποιήσουν τα παραπάνω, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας για να τους δοθούν δωρεάν οι κωδικοί.

 

Β. Στην Ομιλία

Στην ομιλία θα αναφερθούν συνοπτικά οι«Δέκα ενέργειες αντιμετώπισης της κρίσης»και θα ακολουθήσει εκτεταμένη συζήτηση για τα ζητήματα που θα τεθούν.

 

Γ. Μετά την Ομιλία

Οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν τελείως δωρεάν, το εγχειρίδιο«Δέκα Ενέργειες Αντιμετώπισης της Κρίσης»,σε ηλεκτρονική μορφή, για περαιτέρω μελέτη.

Για την συνεχόμενη υποστήριξη στην επιτυχία των στόχων σας, θα παραλάβουν επίσης ένα πακέτο από επιχειρηματικά εργαλεία που μπορείτε να προμηθευτούν και να χρησιμοποιήσουν άμεσα, πάντα με την υποστήριξη του κ. Π.Γ. Ρεγκούκου.

 

Με εκτίμηση

Καϊρέτης Στέργιος

Δ/ντής Σπουδών

Κε.Δι.Βι.Μ. 1 ΚΟΡΥΦΗ

{backbutton}

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο