Καθαρισμός της παραλίας Ορφανίου στο πλαίσιο της καμπάνιας “Καθαρίστε τη Μεσόγειο”

kathariste mesogeios
kathariste mesogeios logo100
   

 

Δελτίο Τύπου

Η παιδική κατασκήνωση Τσαφ Τσουφ σε συνεργασία με τον Δήμο Παγγαίου διοργανώνουν την  Τετάρτη 10 Αυγούστου  2016  και ώρα  09: 00 π.μ.  καθαρισμό της παραλίας Ορφανίου στα πλαίσια της καμπάνιας «Καθαρίστε τη Μεσόγειο» που συντονίζει στην Ελλάδα το Δίκτυο Μεσόγειος SOS.  

Η πρόσκληση είναι ανοικτή προς όλους τους κατοίκους της περιοχής και ο δήμος Παγγαίου θα προσφέρει όλα τα απαραίτητα εργαλεία (σακούλες, γάντια, κάδους κτλ) για την αποκομιδή των σκουπιδιών.

Είναι μια συμβολική κίνηση που διοργανώνουν οι δύο φορείς με σκοπό την ευαισθητοποίηση των κατοίκων της περιοχής για μόνιμες καθαρές ακτές. Πάνω από 150 παιδιά, αγόρια και κορίτσια διαφορετικών ηλικιών θα συμμετέχουν στην εξόρμηση η οποία θα διαρκέσει 2 ώρες.

Δράσεις όπως η παραπάνω βοηθούν στη διατήρηση ενός καθαρού και βιώσιμου περιβάλλοντος βιώσιμου αναβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής αλλά και  ενισχύουν το αίσθημα του εθελοντισμού και της ενεργούς συμμετοχής.

Σας περιμένουμε τη  Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016  μπροστά στην κατασκήνωση Τσαφ Τσουφ και ώρα  09:00  π.μ. για καθαρές θάλασσες και ακτές.  

Παιδική κατασκήνωση Τσαφ Τσουφ & Δήμος Παγγαίου

Με την υποστήριξη της ΜΚΟ «Παιδιά εν Δράσει» και το «Δίκτυο Μεσόγειος SOS»

 

kids-in-action mesogeios sos
   

Katharismos

Μετάβαση στο περιεχόμενο