Επιπλέον διάθεση κάδων κομποστοποίησης στο πλαίσιο του έργου “POMIS”

diamath

 diamath

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Έργο “POMIS” – Πιλοτική Δράση Οικιακής   Κομποστοποίησης

 

Η ΔΙ.Α.Α.ΜΑ.Θ. Α.Α.Ε. σε συνεργασία με το Δήμο Παγγαίου υλοποιεί το έργο “Pilot Operation of the Municipa lIntegrated Solid waste managements ystem” – POMIS, στα πλαίσια του Προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας Ελλάδα – Βουλγαρία 2007–2013, Προτεραιότητα 1- Ποιότητα ζωής 1.1- Προστασία, διαχείριση και προώθηση των περιβαλλοντικών πόρων. Στα πλαίσια του έργου POMIS η ΔΙ.Α.Α.ΜΑ.Θ. Α.Α.Ε. πραγματοποιεί την Πιλοτική Δράση της Οικιακής Κομποστοποίησης στο σύνολο της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας – Θράκης.

Η υλοποίηση του έργου έχει ήδη ξεκινήσει και οι πολίτες που εκδήλωσαν ενδιαφέρον έχουν ήδη παραλάβει τους κάδους κομποστοποίησης.

Ενημερωθήκαμε από τη ΔΙ.Α.Α.ΜΑ.Θ. Α.Α.Ε ότι υπάρχουν κάποιοι επιπλέον διαθέσιμοι κάδοι, θα παρακαλούσαμε λοιπόν εάν υπάρχουν νέοι ενδιαφερόμενοι για συμμετοχή στο πρόγραμμα να μας ενημερώσουν άμεσα, εντός δύο ημερών, έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε εάν είναι δυνατόν κι άλλους κάδους από τη ΔΙ.Α.Α.ΜΑ.Θ. Α.Α.Ε.  

Η ενημέρωση μπορεί να γίνει  στο email   gkallinikidis@dimospaggaiou.gr και στο τηλέφωνο 2592350072  (πληροφ. Καλλινικίδης Γεώργιος) 

{backbutton}

Μετάβαση στο περιεχόμενο