Το ποσό των 1.300 ευρώ συγκεντρώθηκε και προσφέρθηκε στη Φιλόπτωχο από το ΝΠΔΔ δήμου Παγγαίου

DSCN5921

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ
ΦΡ.ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΙΔΗ 137Α
Τ.Κ. 64100

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΒΑΛΑ
Πληροφορίες: Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου:
 Αναστασία Θεοδοσίου
Τηλ. +30 25923 50018
Fax: +30 25923 50079
E-mail: grafeiotupou@dimospaggaiou.gr

 

Ελευθερούπολη, 11/12/2014

Δελτίο Τύπου

Παρουσία του προέδρου του ΝΠΔΔ «Κοινωνική Φροντίδα και Προσχολική Αγωγή» δήμου Παγγαίου, Χρήστου Μποσμπότη, του προσωπικού του Βρεφονηπιακού Σταθμού Ελευθερούπολης, καθώς και του Δ.Σ. της Φιλοπτώχου  Αδελφότητας  Ελευθερούπολης, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, στον χώρο του Σταθμού, η «συμβολική» παράδοση από μέρος του ΝΠΔΔ, του ποσού των 1.300 ευρώ, που συγκέντρωσε η δομή κατά τη διάρκεια του bazaar που πραγματοποιήθηκε στις 28 Νοεμβρίου, στον δημοτικό κήπο.

Η πρόεδρος της Φιλοπτώχου, Εύα Παπαδοπούλου, παραδίδοντας την τιμητική πλακέτα στον κ. Μποσμπότη για την επιτυχημένη δράση, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μέσα από παρόμοιες δράσεις τα παιδιά στέλνουν το μήνυμα της αγάπης και της συμπαράστασης σε όσους έχουν ανάγκη. Η αγάπη προς τον συνάνθρωπο και ο εθελοντισμός είναι ότι πολυτιμότερο έχουμε να προσφέρουμε ο ένας στον άλλον, και όταν αυτό εκφράζεται μέσα από πράξεις παιδιών, έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία, γιατί μας δίνουν την ελπίδα ότι ο αυριανός κόσμος θα είναι καλύτερος από τον σημερινό. Σας αξίζουν συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία σας αυτή, όπως συγχαρητήρια αξίζουν στον πρόεδρο και το προσωπικό του ΝΠΔΔ, καθώς και σε όσους συνέβαλλαν στην επιτυχία της».

Σκοπός της εκδήλωσης, ο οποίος επετεύχθη στο έπακρον, όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά από τον πρόεδρο και το προσωπικό του ΝΠΔΔ, ήταν η συγκέντρωση χρηματικού ποσού, το οποίο θα ενισχύσει τους σκοπούς της Φιλοπτώχου.

DSCN5921 DSCN5942

{backbutton}

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο