Επίσκεψη της Δ’ και Ε’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Μελισσοκομείου στο Δήμο Παγγαίου

melissokomeio1

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ
ΦΡ.ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΙΔΗ 137Α
Τ.Κ. 64100

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΒΑΛΑ
Πληροφορίες: Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου: Αναστασία Θεοδοσίου
Τηλ. +30 25923 50018
Fax: +30 25923 50079
E-mail: grafeiotupou@dimospaggaiou.gr                                                      Ελευθερούπολη, 20/04/2016

                                                                                       

 

Επίσκεψη στην έδρα του δήμου Παγγαίου, την Ελευθερούπολη και συγκεκριμένα στο δημαρχείο Παγγαίου, πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί, 50 περίπου μαθητές και μαθήτριες της Δ’ και Ε΄ Τάξης του Δημοτικού Σχολείου Μελισσοκομείου της Δημοτικής Ενότητας Πιερέων, συνοδευόμενοι τους δασκάλους τους.

Τους μαθητές υποδέχτηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, ο γενικός γραμματέας του Δήμου Παγγαίου, Γιώργος Καλλινικίδης, ο οποίος δέχτηκε τις ερωτήσεις των μικρών μαθητών, που αφορούσαν κυρίως τη λειτουργία του Σώματος του Δημοτικού Συμβουλίου Παγγαίου και των υπηρεσιών του Δήμου.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να μάθουν λεπτομέρειες για την ιστορία του κτιρίου και των προσώπων που πέρασαν από το αξίωμα του δημάρχου,  μέσα από μια σύντομη ιστορική αναδρομή από τον κ. Καλλινικίδη και ανάλυσης του φωτογραφικού υλικού της αίθουσας, ενώ επισημάνθηκε και το φιλανθρωπικό έργο του ευεργέτη της πόλης, Φρίξου Παπαχρηστίδη.

Οι μαθητές πριν επισκεφτούν το δημαρχείο, είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν και στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Ελευθερούπολης και να ενημερωθούν για τη λειτουργία της, η οποία εδώ και δεκαετίες προσφέρει υψηλές υπηρεσίες σε όλη την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη με το τμήμα κινητής μονάδος βιβλίων.

melissokomeio1 melissokomeio2

{backbutton}

Μετάβαση στο περιεχόμενο