Επισιτιστικής και Βασικής Υλικης Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Άπορους (ΤΕΒΑ)

   Ολοκληρώθηκε με επιτυχία την προηγούμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Πέμπτη στις 05/11/2020, η Διανομή Τροφίμων από το πρόγραμμα “Επισιτιστικής και Βασικής Υλικης Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Άπορους (ΤΕΒΑ)”, του Δήμου Παγγαίου.

   Η Διανομή πραγματοποιήθηκε στην παλιά Αγροτική Τράπεζα στην Ελεύθερουπολη (έναντι Δημαρχείου), η οποία διήρκησε συνολικά τέσσερις ημέρες (από τις 02/11 έως και 05/11) και μοίρασε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε ωφελούμενους του Δήμου Παγγαίου, οι οποίοι είναι δικαιούχοι του Επιδόματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης, το γνωστό στους περισσότερους ως ΚΕΑ.

   Η διανομή πραγματοποιήθηκε κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες στα πλαίσια της πανδημίας, όπου όμως εξασφαλιστήκαν στο ακέραιο όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας των δικαιούχων αλλά και των υπαλλήλων του Δήμου, που συμμετείχαν στην διανομή.

   Επιπλέον να αναφέρουμε τις εξαιρετικά μεγάλες ποσότητες τροφίμων που δόθηκαν με σκοπό την ενίσχυση όλων των εγγεγραμμένων νοικοκυριών του συγκεκριμένου προγράμματος, αλλά και την υψηλή συμμετοχή που το γραφείο του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Παγγαίου κατάφερε να εξασφαλίσει, πραγματοποιώντας όλες τις απαραίτητες ενέργειες δημοσιότητας και ενημέρωσης στο σύνολο των δικαιούχων. 

   Τέλος είναι επιβεβλημένη η ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους τους υπαλλήλους που διάθεσε ο Δήμος Παγγαίου, καθώς φυσικά και την εταιρεία ΒΙΚΡΕ Α.Ε για την εθελοντική και άκρως σημαντική διάθεση των φορτηγών ψυγείων της, με σκοπό την απρόσκοπτη εκτέλεση και ολοκλήρωση της διανομής.

  

Μετάβαση στο περιεχόμενο