Επαναληπτική δημοπρασία για την εκμίσθωση έκτασης από το αριθ. 43 Ο.Τ. της Τοπικής Κοινότητας Ν.Ηρακλίτσας, εντός της οποίας υπάρχει γήπεδο ποδοσφαίρου 5Χ5, αναψυκτήριο εμβαδού 74,19τμ. με βοηθητικό χώρο υπογείου 84,96τμ και παιδότοπος

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ
ΑΡ. ΠΡΩΤ. : 13743

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ

Στις  02  Ιουνίου  2015 ημέρα Τρίτη και ώρα 10:30 π.μ. έως 11:00 π.μ στο δημοτικό κατάστημα (αίθουσα συνεδριάσεων) και ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής θα διεξαχθεί η επαναληπτική πλειοδοτική, φανερή και προφορική δημοπρασία εκμίσθωση έκτασης 5.036,68τμ. από το αριθ. 43 Ο.Τ. της Τοπικής Κοινότητας Ν.Ηρακλίτσας, εντός της οποίας υπάρχει γήπεδο ποδοσφαίρου 5Χ5, αναψυκτήριο εμβαδού 74,19τμ. με βοηθητικό χώρο υπογείου 84,96τμ  και παιδότοπος.        

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην επαναληπτική δημοπρασία, μπορούν να ενημερώνονται για τους όρους δημοπρασίας και μίσθωσης της ανωτέρω έκτασης, στον χώρο ανακοινώσεων της έδρας του Δήμου, στα καταστήματα των δημοτικών ενοτήτων όπου είναι τοιχοκολλημένο το πλήρες κείμενο των όρων, καθώς και από την ιστοσελίδα του Δήμου όπου έχει αναρτηθεί.

Η παρούσα θα τοιχοκολληθεί στο χώρο ανακοινώσεων της έδρας του Δήμου, στα καταστήματα  και θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του.   

                                           

Ελευθερούπολη, 25 Μαΐου 2015

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ

{backbutton}

Μετάβαση στο περιεχόμενο