Δελτίο Τύπου από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Δήμου Παγγαίου

    Η υπερηφάνεια η χαρά και η ευθύνη συνεχίζονται…..

Στον αγώνα του Σαββατοκύριακου που μας πέρασε 9 και 10 Σεπτεμβρίου στην Καβάλα, τα παιδιά μας για μια ακόμη φορά ανέβηκαν στο βάθρο των επιτυχόντων.

    Ο Κομματάς Μάριος κατάφερε να κερδίσει το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία  παίδων καθώς και του μικρότερου αθλητή στην διοργάνωση, κατακτώντας επίσης την 3η θέση στους γεννηθέντες του 2009. Ακλουθώντας τα βήματα της επιτυχίας η Στυλιανίδου Μάρω ανέβηκε στην 1η θέση του βάθρου στην κατηγορία κορασίδων , καθώς και στην 2η θέση στην κατηγορία κοριτσιων τα οποία είναι γεννηθέντα  το 2009. Δίνοντας οι υπόλοιποι αθλητές της ομάδας το καλύτερο τους εαυτό, ανταμείφθηκαν ο καθένας στην κατηγορία του, με τον Μπαλαμπάνη Τριαντάφυλλο να έρχεται 3ος στους γεννηθέντες του 2007, τον Παναγιωτίδη Στυλιανό να κατακτά την 1η θέση στα αγόρια του 2008 με τον συναθλητή και φίλο του Παπαράλλη Δημήτρη να ακολουθεί  στην 3η θέση. Η <<νεοαφιχθείσα>> του ομίλου μας Καλαμούκου Γιολάντα κατάφερε στην <<παρθενική >>της συμμετοχή να τερματίσει σε όλες τις κούρσες και να ανταμειφθεί με την 3η θέση στα κορίτσια γεννηθέντα το 2007. Τέλος, ο Δασκαλόπουλος Γιώργος,  κάνοντας μεγάλη προσπάθεια για μια θέση στο βάθρο ,δεν κατάφερε για λίγους βαθμούς διαφορά να φτάσει τους προπορευόμενους του.  

    Με το ποσοστό  επιτυχίας της αποστολής να πλησιάζει το 90% οι ευθύνες μας απέναντι σας είναι μεγάλες όπως και οι προσδοκίες μας.

   Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και στην προπονήτρια του ομίλου Ζωγράφου Μαρία για τις επιτυχίες σας.

     Με τις πλώρες σας στραμμένες στον επόμενο αγώνα σας  ευχόμαστε πάντα επιτυχίες!!!

Μετάβαση στο περιεχόμενο