Ενημέρωση στον δήμο Παγγαίου για τους δασικούς χάρτες

dasikoi xartes 2017 1

Ενημερωτική συνάντηση για τους δασικούς χάρτες διοργάνωσε χθες το απόγευμα ο Δήμος Παγγαίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Παγγαίου.

 Στη συνάντηση το «παρών» έδωσαν τόσο ο δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης, όσο και ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Θεόδωρος Μαρκόπουλος, πλήθος δημοτικών και τοπικών συμβούλων από την ευρύτερη περιοχή του δήμου Παγγαίου καθώς και πολίτες οι οποίοι έλαβαν ενημέρωση  για τους δασικούς χάρτες του Νομού Καβάλας και πιο συγκεκριμένα των Δημοτικών Κοινοτήτων Ελευθερούπολης και Νέας Περάμου, καθώς και των Τοπικών Κοινοτήτων Ελευθερών, Αγίου Ανδρέα και Νέας Ηρακλείτσας.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο κ. Αναστασιάδης, ο οποίος σύστησε  στο κοινό της εκδήλωσης τους συμμετέχοντες ομιλητές, Ιωάννη Καπετανγιάννη δασολόγο – διευθυντή δασών Καβάλας, τον δικηγόρο (τέως νομικό σύμβουλο του ΓΕΩΤ.Ε.Ε), Δήμο Νικολόπουλο και τους δασολόγους  Διαμαντή Σταγκίδη και Χρήστο Καραχρήστο, οι οποίοι εκτός από τον  κλάδο της Δασολογίας, εκπροσωπούσαν και το νομικό χώρο, παρέχοντας εξειδικευμένες νομικές γνώσεις για το ζήτημα των δασικών χαρτών, τόσο στους παρευρισκόμενους όσο και σε όσους ενδιαφερόμενους, παρακολουθήσαν την συζήτηση – ενημέρωση διαδικτυακά.

dasikoi xartes 2017 1 dasikoi xartes 2017 2 dasikoi xartes 2017 3

Μετάβαση στο περιεχόμενο