Συγχαρητήρια μηνύματα του δήμαρχου Παγγαίου και της προέδρου Β/θμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Παγγαίου στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Θέλω να απευθύνω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που πέτυχαν, μέσω της διαδικασίας των Πανελλαδικών εξετάσεων, την είσοδό τους στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας. Οι κοπιαστικές προσπάθειες όλων αυτών των χρόνων απέδωσαν καρπούς. Εύχομαι ολόψυχα να ανταποκριθείτε με επιτυχία στον νέο κύκλο σπουδών σας και να πετύχετε τους στόχους σας. Ο τόπος μας, η χώρα μας, έχει ανάγκη τις γνώσεις σας. Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν στους γονείς αλλά και στους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι στάθηκαν αρωγοί στις προσπάθειές σας. Όσον αφορά τους μαθητές και τις μαθήτριες που δεν τα κατάφεραν αυτή τη φορά, θα ήθελα να σας παροτρύνω να μην απογοητεύεστε, αλλά αντιθέτως, να συνεχίσετε την προσπάθειά σας. Καλή πρόοδο!

Ο Δήμαρχος

Φίλιππος Αναστασιάδης

 

Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των  φετινών πανελλαδικών εξετάσεων, θα ήθελα να συγχαρώ όλους εσάς που πετύχετε τους στόχους σας, με την εισαγωγή σας στα Εκπαιδευτικά  Ιδρύματα της χώρας μας.

Εύχομαι να είστε υγιείς και δυνατοί , να παραμείνετε προσηλωμένοι στα όνειρά σας  και αφοσιωμένοι στις σπουδές σας.  

Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν στους γονείς αλλά και στους εκπαιδευτικούς, που  βίωσαν την προσπάθειά σας, μοιράστηκαν την αγωνία  σας και μαζί μ’ εσάς, δικαιώνονται και οι ίδιοι.

Σε όλους τους επιτυχόντες καλή σταδιοδρομία  και  για όσους το αποτέλεσμα  δεν ήταν το  επιθυμητό, να συνεχίσουν να αγωνίζονται με υπομονή κι επιμονή.

Η πρόεδρος της Β/θμιας Σχολικής Επιτροπής

Ελένη Μπενή

Μετάβαση στο περιεχόμενο