Τουριστική Εφαρμογή Dimospaggaiou

dimospaggaiou android app

dimospaggaiou android appΟ Δήμος Παγγαίου έχει δημιουργήσει την τουριστική εφαρμογή «Dimos Paggaiou», διαθέσιμη για εγκατάσταση σε συσκευές με λειτουργικό Android.

Η εφαρμογή Δήμος Παγγαίου (DimosPaggaiou) είναι o καλύτερος ψηφιακός οδηγός  για τους χρήστες που σκοπεύουν να επισκεφθούν  την περιοχή του Δήμου Παγγαίου. Η εφαρμογή είναι δωρεάν και παρέχει τις ακόλουθες δυνατότητες:

– Προβολή όλων των διαθέσιμων σημείων ενδιαφέροντος του Δήμου Παγγαίου στο χάρτη με βάση τις συντεταγμένες τους. Οι χρήστες μπορούν εύκολα να βρούνε τις καλύτερες παραλίες, μνημεία, μουσεία, λιμάνια, ξενοδοχεία και να επισκεφθούν τα πιο όμορφα αξιοθέατα, ανακαλύπτοντας τα μυστικά της περιοχής. Επιπλέον στην εφαρμογή υπάρχει και πληθώρα δεδομένων εναλλακτικού τουρισμού, όπως πεδία ανεμοπτερισμού, αναρριχητικά πεδία, καταφύγια κ.α.

– Την τρέχουσα θέση του χρήστη στο χάρτη της εφαρμογής με τη χρήση ασύρματων δικτύων ή δορυφόρων GPS (ενεργοποίηση υπηρεσίες τοποθεσίας στις ρυθμίσεις της συσκευής).

– Προβολή και υπολογισμός διαδρομών με βάση την τρέχουσα θέση του χρήστη πατώντας το κουμπί οδηγίες του Google Map στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης της εφαρμογής. Εμφανίζει τη διαδρομή, την απόσταση, τη διάρκεια και πλοήγηση στο προτιμώμενο σημείο ενδιαφέροντος.

– Μενού με πρόσθετες χρήσιμες πληροφορίες για τον χρήστη (Επικοινωνία, περιγραφή της εφαρμογής, πλοήγηση και ρυθμίσεις τοποθεσίας).

Ο κατάλογος όλων των διαθέσιμων δεδομένων ενημερώνεται συχνά δίνοντας στο χρήστη την πιο ενημερωμένη πληροφορία. Οι ενημερώσεις εγκαθίστανται αυτόματα.  Η εφαρμογή είναι στην Αγγλική, αλλά ο χάρτης με τις οδηγίες πλοήγησης βασίζεται στην επιλεγμένη γλώσσα της συσκευής. Για τη σωστή λειτουργία της εφαρμογής απαιτείται σύνδεση στο Internet.

*link:  https://play.google.com/store/apps/details?id=iforest.paggaio&hl=el

 

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο