ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΤΕΒΑ 11 ΕΩΣ 13 Απριλίου 2022

logo.png

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Ο Δήμος Παγγαίου, ως Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης «ΣΥΝ- ΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας/Θάσου, στο πλαίσιο δράσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), γνωστοποιεί ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων και συγκεκριμένα είδη Παντοπωλείου, ΒΥΣ, Ελαιόλαδου, Φέτας, Βόειου και Χοιρινού κρέατος.

Η κατανομή των ωφελούμενων στα σημεία διανομής είναι άμεσα συνδεδεμένη με το σημείο παραλαβής που δήλωσαν στο ΚΕΑ. Για το λόγο αυτό:

όσοι πολίτες έχουν δηλώσει σημείο παραλαβής στην αποθήκη στην Ελευθερούπολη του Δήμου Παγγαίου – παλιά Αγροτική Τράπεζα, θα παραλάβουν τα προϊόντα τους εκεί από Δευτέρα 11 έως και Τετάρτη 13 Απριλίου 2022.

Προκειμένου να τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας (χρήση μάσκας) και προς αποφυγή καταστάσεων συνωστισμού, οι ωφελούμενοι θα ενημερωθούν με προσωπικό sms για την ακριβή μέρα κατά την οποία θα πρέπει να προσέλθουν προκειμένου να παραλάβουν τα προϊόντα που τους αναλογούν. Επισημαίνεται ότι θα πρέπει και οι ίδιοι να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια όλων.

Οι δικαιούχοι για την παραλαβή των προϊόντων, οπωσδήποτε θα πρέπει να έχουν μαζί τους έγγραφο όπως την αίτηση του ΚΕΑ ή ανάλογη βεβαίωση που προκύπτει ο ΑΜΚΑ του αιτούντα.

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου της υπογραφής (από Αστυνομία ή Κ.Ε.Π.) ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.

Τηλ. Επικοινωνίας: 2592022575/22770 και ώρες από 08:00 – 13:00

 

 

logo.png

Μετάβαση στο περιεχόμενο