Ανακοίνωση _3η φάση επανεκκίνησης του αθλητισμού

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Αυγενάκη άμεσα θα εκδοθεί η ΚΥΑ που θα αριθμήσει τα θέματα της 3ης φάσης επανεκκίνησης του αθλητισμού όπου μετά τις 18 Μαΐου ένα μεγάλο τμήμα των αθλητικών δραστηριοτήτων θα επαναλειτουργήσει. Εν αναμονή λοιπόν των εξαγγελιών για το ποιες αθλητικές δραστηριότητες θα επανεκκινήσουν στις 18 Μαΐου και για την καλύτερη προετοιμασία των σωματίων και των αθλουμένων σας ενημερώνουμε ότι:

Α) Η είσοδος των αθλητών που είναι εγγεγραμμένοι σε σωματεία θα γίνεται με την επίδειξη της Ιατρικής Βεβαίωσης

(https://dimospaggaiou.gr/wp-content/uploads/2020/05/ΒΕΒΑΙΩΣΗ_v3.pdf)

την οποία θα υπογράφει ο γιατρός του σωματείου ή ο ιδιώτης γιατρός, αφού πρώτα θα συμπληρωθεί το έντυπο του προαγωνιστικού ιατρικού ιστορικού για αθλητές/ τριες. Το έντυπο του ιατρικού ιστορικού παραμένει στην κατοχή του ιατρού και φυλάσσεται σύμφωνα με τις προϋποθέσεις της ισχύουσας νομοθεσίας περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Το έντυπο θα το αναζητήσετε σtην παρακάτω διεύθυνση : https://dimospaggaiou.gr/wp-content/uploads/2020/05/entypo_proagonistikou.docx

Β) Για τους αθλούμενους που δεν εμπίπτουν στην κατηγορία των αθλητών/τριών με δελτίο αθλητικής ιδιότητας, ακολουθείται η ίδια διαδικασία, συμπληρώνοντας, ωστόσο, το παρακάτω έντυπο ιατρικού ιστορικού

(https://dimospaggaiou.gr/wp-content/uploads/2020/05/ιατρικού_%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D_%CE%B1%CE%B8%CE%BB%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%85_%CE%B7%CF%82_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D_%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%89%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D.pdf)

Οι πιο πάνω ενέργειες είναι υποχρεωτικές για όλους τους αθλούμενους στους οποίους θα επιτρέπεται η είσοδος στους αθλητικούς χώρους του Δ. Παγγαίου σύμφωνά με τις επίσημες ανακοινώσεις της Γ.Γ.Α.

Παρακαλούμε για τη σωστή τήρηση των οδηγιών με μοναδικό γνώμονα την προστασία της αθλητικής οικογένειας του Δήμου μας.

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού

Χρήστος Μποσμπότης

Μετάβαση στο περιεχόμενο