Τεχνική Συνάντηση Εργασίας στο πλαίσιο του έργου ACHELOUS

europe hum aid civil prot

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Α.Μ.Θ.
ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ
Γραφείου Δημάρχου
Φρίξου Παπαχρηστίδη 137Α, 64100, Ελευθερούπολη                                                     
ΤΗΛ 25923 50000 | FAX 25923 50068
Email: odyspap@dimospaggaiou.gr         Ελευθερούπολη, 21-07-2015

 

europe hum aid civil prot achelous
Co-funded by the EU Civil Protection Mechanism

ACHELOUS –Action ofContrast toHydraulicEmergency inLOcalUrbanSite
http://www.achelous.eu/

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παγγαίου, τη Τρίτη 21-7-2015 στις 10.00πμ πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του έργου ACHELOUS Τεχνική Συνάντηση Εργασίας έπειτα από πρόσκληση του Δημάρχου Παγγαίου κυρίου Φίλιππου Αναστασιάδη, με σκοπό την οργάνωση της επικείμενης άσκησης έκτακτης ανάγκης, που θα πραγματοποιηθεί στις 02-04/09/2015 στην Ν. Πέραμο Καβάλας, τον προγραμματισμό των ενεργειών άλλα και την ενημέρωση των αρμόδιων φορέων για το έργο και τη συμβολή τους στην άσκηση αυτή.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν στελέχη των φορέων Πολιτικής προστασίας της περιοχής, όπως εκπρόσωποι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Αστυνομίας, του Λιμενικού Σώματος, του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας αλλά και στελέχη των υπηρεσιών της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας ΑΜΘ, του Δήμου Παγγαίου, εθελοντές και συνομίλησαν για την αρτιότερη οργάνωση της άσκησης, για τις δυσκολίες που ίσως εμφανιστούν, την εμπειρία τους σε ανάλογες καταστάσεις αλλά και για τα οφέλη της άσκησης για τις  περιοχές του Δήμο Παγγαίου.

Στο τέλος της συνάντησης, όλα τα εμπλεκόμενα στελέχη προγραμμάτισαν μια ακόμη τεχνική συνάντηση εργασίας, πριν την άσκηση του Σεπτεμβρίου, την Πέμπτη 30/07/2015.

achelous1 achelous2 achelous3 achelous4 achelous5

 

{backbutton}

Μετάβαση στο περιεχόμενο