Άσκηση ετοιμότητας σε περίπτωση κινδύνου στο πλαίσιο του έργου ACHELOUS στη Νέα Πέραμο

europe hum aid civil prot

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ
ΦΡ.ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΙΔΗ 137Α
Τ.Κ. 64100
ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΒΑΛΑ
Πληροφορίες:
Τηλ. +30 25923 50018
Fax: +30 25923 50079
E-mail: info@dimospaggaiou.gr                                                       

Ελευθερούπολη, 01/09/2015

 

europe hum aid civil prot

Co-funded by the EU Civil Protection Mechanism

achelous

 

ACHELOUS –Action ofContrast toHydraulicEmergency inLOcalUrbanSite

http://www.achelous.eu/

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Στον χώρο του λιμανιού της Νέας Περάμου, την Πέμπτη 03-09-2015 στις 10.00 πμ  πρόκειται να πραγματοποιηθεί η πέμπτη κατά σειρά άσκηση ετοιμότητας σε περίπτωση κινδύνου στο πλαίσιο του έργου ACHELOUS – Action of Contrast to Hydraulic Emergency in LOcal Urban Site του Δήμου Παγγαίου.

Η άσκηση αυτή διοργανώνεται από τα στελέχη του δήμου Παγγαίου, σε συνεργασία με τα μέλη της Τοπικής Περιοχής Κινδύνου και τα μέλη του έργου και επικεντρώνεται στην ανταπόκριση όλων των φορέων της περιοχής σε έκτακτες καταστάσεις κινδύνου και συγκεκριμένα πλημμυρών.

Το έργο ACHELOUS και οι ασκήσεις ετοιμότητας που πραγματοποιούνται έχουν ως προτεραιότητα τον προσδιορισμό των υπαρχόντων πόρων και την εκτίμηση των αναγκών, την ανάδειξη των προβλημάτων και των δυσλειτουργιών καθώς και των προτεινόμενων λύσεων αλλά και την εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού και των εμπλεκόμενων φορέων.

Η άσκηση θα ξεκινήσει στις 10.00 πμ και θα διαρκέσει περίπου 50 λεπτά, κατά τη διάρκεια των οποίων το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να δει αναπαραστάσεις σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

 

{backbutton}

Μετάβαση στο περιεχόμενο