Επίσκεψη των μαθητών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παγγαίου στο δημαρχείο

DSCN6882

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ
ΦΡ.ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΙΔΗ 137Α
Τ.Κ. 64100
ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΒΑΛΑ
Πληροφορίες: Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου:
 Αναστασία Θεοδοσίου
Τηλ. +30 25923 50018
Fax: +30 25923 50079
E-mail: grafeiotupou@dimospaggaiou.gr                    Ελευθερούπολη, 16.01.2015

 

Δελτίο Τύπου

 

Επίσκεψη στην έδρα του δήμου Παγγαίου, την Ελευθερούπολη και συγκεκριμένα στο δημαρχείο του δήμου, πραγματοποίησαν χθες, μαθητές των τεσσάρων πρώτων τάξεων  του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παγγαίου.

Τους μαθητές υποδέχτηκαν στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, ο γενικός γραμματέας του δήμου, Γιώργος Καλλινικίδης και οι πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών, Ελένη Μπενή και Βασίλης Δημητρακούδης, οι οποίοι δέχτηκαν τις ερωτήσεις των μικρών μαθητών, που αφορούσαν κυρίως στη λειτουργία του Σώματος του Δημοτικού Συμβουλίου Παγγαίου, στην επιλογή της αίθουσας συνεδριάσεων καθώς και σε θέματα της εν γένει λειτουργίας του δήμου, με τον  κ. Καλλινικίδη να ενημερώνει τα παιδιά για τη διάρθρωση των υπηρεσιών του δήμου.

 Οι μικροί μαθητές είχαν την ευκαιρία να μάθουν λεπτομέρειες για την ιστορία του κτιρίου του δημαρχείου Παγγαίου και των προσώπων που πέρασαν από το αξίωμα του δημάρχου,  μέσα από μια σύντομη ιστορική αναδρομή και ανάλυση του φωτογραφικού υλικού της αίθουσας, ενώ ακολούθησε και συζήτηση με τους συνοδούς – εκπαιδευτικούς για θέματα, τεχνικής φύσεως, που αφορούν στο σχολικό περιβάλλον του εν λόγω Δημοτικού Σχολείου.

DSCN6882 DSCN6892

{backbutton}

Μετάβαση στο περιεχόμενο