1η Διανομή τροφίμων “Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής”

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ                                                  Ελευθερούπολη 1 Φεβρουαρίου 2016
ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ   ΤΥΠΟΥ

1η Διανομή τροφίμων “Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Ο Δήμος Καβάλας, ως Επικεφαλής Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης «ΣΥΝ-ΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας/Θάσου, στο πλαίσιο δράσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), γνωστοποιεί ότι θα πραγματοποιηθεί η 1η διανομή τροφίμων και συγκεκριμένα νωπού κοτόπουλου.
Η κατανομή των ωφελουμένων στα σημεία διανομής είναι άμεσα συνδεδεμένη με τον τόπο υποβολής των αιτήσεων. Για το λόγο αυτό:
α) όσοι πολίτες κατέθεσαν αίτηση στον Δήμο μας Παγγαίου, θα παραλάβουν το προϊόν από τις Κεντρικές Αποθήκες του «ΣΟΥΛΗ» στα Αμισιανά του Δήμου Παγγαίου  ως εξής:
Τετάρτη 03 Φεβρουαρίου 09:30 – 14:00μ.μ.
Παρασκευή  05 Φεβρουαρίου 09:30 – 13:00μ.μ.
Οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους οποιοδήποτε επίσημο έγγραφο από το οποίο προκύπτει ο ΑΜΚΑ τόσο του αιτούντα όσο και των προστατευόμενων μελών της οικογένειάς του.
Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου της υπογραφής (Αστυνομία ή Κ.Ε.Π.) ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.

Σημείωση: Σε περίπτωση που κάποιος ωφελούμενος, αν και καταβλήθηκαν προσπάθειες να κληθεί ή κλήθηκε, αλλά δεν προσήλθε να παραλάβει το προϊόν που του αναλογεί, και δεν τα παραλάβει και την επομένη μέρα της διανομής, τότε αυτό προωθείται σε δομές συσσιτίου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο2592022363.

{backbutton}

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο