Χριστουγεννιάτικο Όνειρο – Εθελοντισμός

christmas dream2

 

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για το Δίκτυο Εθελοντών στο Χριστουγεννιάτικο Όνειρο

Ο Δήμος Παγγαίου για 3η συνεχή χρονιά διοργανώνει το «Χριστουγεννιάτικο Όνειρο». Από τις 20 έως τις 29 Δεκεμβρίου στην έδρα του Δήμου, στήνεται ένα εορταστικό πανηγύρι. Με την υπόσχεση πως «κάθε χρόνο και καλύτερα», φέτος προχωράμε ένα βήμα παραπέρα και σχεδιάζουμε ένα πρόγραμμα πλούσιο σε εκδηλώσεις και δραστηριότητες.

Σκοπός μας είναι η συμμετοχή όλων των συλλόγων και φορέων του Δήμου Παγγαίου, με δράσεις τις οποίες εσείς οι ίδιοι θα επιλέξετε και σε κοινή μας επαφή θα οριστούν οι ημερομηνίες στις οποίες επιθυμείτε να συμμετέχετε.

Στη πραγματοποίηση του Χριστουγεννιάτικου Ονείρου εκτός από τη οργανωμένη προετοιμασία απαιτείται και η εθελοντική προσφορά. Η ενεργοποίηση εθελοντών που θα προσφέρουν λίγο από το πολύτιμο χρόνο τους.

Σας καλούμε να δηλώσετε την συμμετοχή σας για εθελοντική δράση στα τηλέφωνα 6938224279 κ. Νταίδης Βασίλης, 6945638145, 2592350021 κ. Καραγκιοζόπουλο Γεώργιο,

10 μέρες γεμάτες δράσεις, με καθημερινές εκδηλώσεις, παραμυθένια χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και 10 μέρες γεμάτα χαμόγελα.

Γιατί το χαμόγελο δεν μπορεί να μας το στερήσει κανείς!

 

christmas dream2

Μετάβαση στο περιεχόμενο