Προκήρυξη Παπαχρηστίδειου Αγώνα Δρόμου

ffff 1

 Ο τίτλος «Ευρωπαϊκή Πόλη Αθλητισμού 2019» (EUROPEAN CITY OF SPORT 2019») έχει απονεμηθεί στο Δήμο Παγγαίου και είναι μια διάκριση σπουδαία για τον τόπο μας, επιβράβευση της προσπάθειας που κάνουμε καθημερινά στο τομέα του αθλητισμού.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την «Ευρωπαϊκή Πόλη Αθλητισμού 2019», την Κυριακή 24 Μαρτίου 2019, θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας «2ος ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΙΔΕΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ», στη μνήμη του μεγάλου ευεργέτη της Ελευθερούπολης, Φρίξου Παπαχρηστίδη.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές-τριες που ανήκουν στη δύναμη των σωματείων-μελών του ΣΕΓΑΣ, γεννημένοι από το 2002 και μεγαλύτεροι, καθώς και βετεράνοι και ανεξάρτητοι αθλητές-τριες.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνα δρόμου 5.000μ. κυκλικά στον αστικό ιστό της Ελευθερούπολης. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 11 το πρωί από τον περίβολο του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου και στο ίδιο σημείο ορίστηκε να γίνει και ο τερματισμός. Στις 11.45 θα γίνει η εκκίνηση του αγώνα δρόμου 1.000μ. για παιδιά δημοτικών σχολείων.

Οι δηλώσεις συμμετοχής-εγγραφές των αθλητών-τριών θα γίνονται ηλεκτρονικά στο mail: drakouk1965@gmail.comκαι στον χώρο των αγώνων μία ώρα πριν την εκκίνηση του αγωνίσματός τους.

Για τους συμμετέχοντες δεν υπάρχει οικονομική επιβάρυνση.                

Επικοινωνία-Πληροφορίες: Δράκου Κατερίνα 6936754030.

Τον αγώνα συνδιοργανώνουν ο Δήμος Παγγαίου που φέρει τον τίτλο «Ευρωπαϊκή Πόλη Αθλητισμού 2019», η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Παγγαίου, ο ΟΚΑ Καβάλας και η ΕΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.

 

 

 

 Ακολουθεί η προκήρυξη του αγώνα:

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ_ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΙΔΕΙΟΣ_ΔΡΟΜΟΣ_ΤΕΛΙΚΟ_27-2-2019.doc

ffff 1

Μετάβαση στο περιεχόμενο