Καταληκτική ημερομηνία η 19η Αυγούστου 2019 για τις αιτήσεις ένταξης στο έργο ΄΄Πρόσβαση των μόνιμων κατοίκων των περιοχών εκτός τηλεοπτικής κάλυψης στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας΄΄

Η Δημοτική Αρχή Παγγαίου στο πλαίσιο των συντονισμένων ενεργειών για την οριστική επίλυση του πολύ σημαντικού προβλήματος της μη ύπαρξης επίγειου ψηφιακού σήματος σε πολλούς οικισμούς του Δήμου Παγγαίου, ενημερώνει τους δημότες ότι στις 19 Αυγούστου 2019 ολοκληρώνεται η Β’ φάση της διαδικασίας υλοποίησης του έργου: «Πρόσβαση των μόνιμων κατοίκων των περιοχών εκτός τηλεοπτικής κάλυψης στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας», η οποία αφορά στην πιστοποίηση των ενδιαφερόμενων πολιτών ως δικαιούχων του έργου και στην ένταξή τους σε αυτό.

Με τη δράση αυτή επιτυγχάνεται η πρόσβαση των μονίμων κατοίκων των περιοχών εκτός τηλεοπτικής κάλυψης στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας δωρεάν. Οι περιοχές – οικισμοί του Δήμου Παγγαίου που εντάσσονται στη δράση αυτή είναι: Αντιφίλιπποι, Κοκκινόχωμα, Παναγία (Ακροβούνι), Εξοχή, Χρυσόκαστρο, Νέα Ηρακλείτσα, Αποβάθρα Ελευθερών, Λουτρά Ελευθερών, Ακροπόταμος, Βρύση Ορφανού, Ορφάνι, Παραλία Οφρυνίου, Δωμάτια, Καραβαγγέλη, Μέλισσα, Μελισσοκομείο, Μεσιά, Μεσορόπη, Μουσθένη, Πλατανότοπος, Πυργοχώρι και Σιδηροχώρι.

Καλούνται όλοι οι δημότες των παραπάνω οικισμών, που αντιμετωπίζουν πρόβλημα να υποβάλλουν τη σχετική αίτηση και τα δικαιολογητικά που θα τη συνοδεύουν (επισυνάπτονται στην ιστοσελίδα του Δήμου) το αργότερο μέχρι τις 19 Αυγούστου 2019. Πέραν της καθορισμένης ημερομηνίας υποβολής των αιτήσεων δεν θα γίνεται δεκτή καμία αίτηση. Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που δεν κατατεθεί αίτηση, δεν θα υπάρχει καμία πρόσβαση ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας.

Για πληροφορίες αλλά και για την κατάθεση των αιτήσεων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα ΚΕΠ των Δημοτικών Ενοτήτων (Ελευθερούπολης ( Τηλ. Επικ. 2592023306) Ελευθερών (Τηλ. Επικ. 2594350006-7), Ορφανού(Τηλ. Επικ. 2592350554) και Πιερέων ( Αυλή- Τηλ. Επικ. 2592051202- Δωμάτια 2592 021710) καθώς στην ιστοσελίδα του Δήμου www.dimospaggaiou.gr

 Επισυνάπτονται τα παρακάτω δικαιολογητικά:

Αίτηση_Υπ._Δήλωση_Παρ._II_1_σελ.pdf

Αίτηση_Υπ._Δήλωση_Παρ._II_2σελ.pdf

Δικαιολογητικά_Δικαιούχων_του_Έργου.docx

Εξουσιοδότηση_Παρ__V.pdf

Υπ._Δήλωση_Παρ._III.pdf

Υπ._Δήλωση_Παρ._IV.pdf

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο