Διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο για τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας του τοπικού αμπελοοινικού προϊόντος

Το σεμινάριο απευθύνεται σε αμπελοκαλλιεργητές, οινολόγους, οινοποιούς και γεωπόνους και έχει ως αντικείμενο την παρουσίαση καινοτόμων καλλιεργητικών και οινοποιητικών τεχνικών μεσκοπό την ανάδειξη και αξιοποίηση των τοπικών ποικιλιών. Το σεμινάριο επιδιώκει να μεταφέρει καινοτόμες γνώσεις και πρακτικές από επιστήμονες υψηλής εξειδίκευσης απ’ ευθείας στους παραγωγούς, ώστε επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

DIONYSOS_-_ΔΕΛΤΙΟ_ΤΥΠΟΥ.pdf

Μετάβαση στο περιεχόμενο