ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΠΑΛ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΡΑΙΤΗ ΣΤΟ 31th ADRIATIC PEARL EUBC BOXING TURNAMENT, ΣΤΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ

photo2.jpg

                                                                                                                       ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Πρωταθλητής Ελλάδος στην κατηγορία των 71 κιλών στην πυγμαχία, στέφθηκε ο μαθητής της Γ’ Ηλεκτρολογίας Χρήστος Καραϊτης, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων – Νεανίδων, που διεξήχθη στην Αθήνα από 11 έως 14 Φεβρουαρίου 2022.

Οι επιδόσεις του Χρήστου σε όλους τους αγώνες που έδωσε μέχρι τον τελικό ήταν εξαιρετικές και με την κατάκτηση του χρυσού πήρε το εισιτήριο για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Σόφια στις 8 Απριλίου.

Λίγο πριν τη συμμετοχή του όμως στο Πανευρωπαϊκό, ο Χρήστος έδειξε για μια ακόμη φορά την κλάση του και την καλή αγωνιστική του κατάσταση, στο 31th ADRIATIC PEARL EUBC BOXING TURNAMENT, που πραγματοποιήθηκε στο Μαυροβούνιο από 8 έως 14 Μαρτίου 2022. Ανέβηκε για μια ακόμη φορά στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου αφήνοντας πίσω του μεγάλα ονόματα του αθλήματος, ενώ παράλληλα απέσπασε και τον τίτλο του σκληρότερου μαχητή.

Ο σύλλογος διδασκόντων του σχολείου μας και όλη η εκπαιδευτική κοινότητα εύχεται στο Χρήστο καλή συνέχεια στην επιτυχημένη πορεία του με ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις.

                                                                                                                     Ο Διευθυντής

                                                                                                                Χρυσόπουλος Μάριος

 

photo2.jpg

 

 

 

 

 

photo3.jpg

 

 

 

 

 

photo4.jpg

 

 

 

 

 

photo1.jpg

Μετάβαση στο περιεχόμενο