Δημος Παγγαίου

Βλάβες δήμος παγγαίου
elbgenfr

phonebook2

e-dikaiologitika2
tourismos
erga
Back Βρίσκεστε εδώ: Δήμος Παγγαίου - Επίσημος Διαδικτυακός Τόπος ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Συνάντηση Φίλιππου Αναστασιάδη με τον νέο επενδυτή των Λουτρών Ελευθερών

Συνάντηση Φίλιππου Αναστασιάδη με τον νέο επενδυτή των Λουτρών Ελευθερών

 

Ο δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης, δέχθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου την επίσκεψη του νέου επενδυτή των Λουτρών Ελευθερών, κ. Χαρακίδη και συζήτησαν επί των προτάσεων προσέγγισης της επενδυτικής πρότασης που έχει ως στόχο την ανάπτυξη της περιοχής, με λύσεις φιλικές προς περιβάλλον και παράλληλα, χωρίς να διαταράσσουν το ύφος της περιοχής. Ο επενδυτής δήλωσε ότι στο εγχείρημα επιθυμεί να είναι κοντά η τοπική κοινωνία και οι τοπικές αρχές, καθώς και ότι θα βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τη Δημοτική Αρχή για σημαντικά ζητήματα που σχετίζονται με την επένδυση, η οποία θα διαμορφώσει μια πρωτότυπη πρόταση αναψυχής και ευεξίας για τη χώρα, σε ένα περιβάλλον απαράμιλλης ομορφιάς.

Ο κ. Αναστασιάδης, αφού ευχαρίστησε τον επενδυτή για την ενημερωτική επίσκεψη, εκδήλωσε το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της Δημοτικής Αρχής για την υλοποίηση της επένδυσης στο χώρο των Λουτρών Ελευθερών, η οποία βρίσκεται στη διαχείριση της «Εργοανάπτυξη ΑΕ», και θα ενισχύσει τη συνολική εικόνα της περιοχής, θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας και μεταξύ άλλων θα αυξήσει το τοπικό εισόδημα γενικότερα. Ο δήμαρχος, ακολούθως, τόνισε ιδιαίτερα, τη σημασία της αυστηρής τήρησης των περιβαλλοντικών όρων, της αγαστής συνεργασίας με εμπλεκόμενους φορείς, όπως το Δασαρχείο και η Εφορεία Αρχαιοτήτων, καθώς και της ευρείας διαβούλευσης επί του Ειδικού Χωρικού Σχεδίου που θα προκύψει, ώστε η αναπτυξιακή επένδυση να σχεδιαστεί με σεβασμό στο περιβάλλον και στους όρους αειφορικότητας.

xarakidis anastasiadis