Ανακοίνωση Λειτουργίας Γηπέδων Τένις Ν. Ηρακλείτσας

tennis ball net 800x509 800x500

tennis ball net 800x509 800x500     

Η  λειτουργία του γηπέδου τένις Ν. Ηρακλείτσας   για το ΚΟΙΝΟ επιτρέπεται αυστηρά και μόνο  για ατομική άσκηση μέχρι 3 ατόμων, καθημερινά από τις 08:00-20:00 τους Χειμερινούς μήνες (Οκτώβριο-Μάιο) εκτός από Δευτέρα, Πέμπτη και Σάββατο 17:00-19:00 και 08:00-22:00 τους Καλοκαιρινούς μήνες (Ιούνιο -Σεπτέμβριο) εκτός από Δευτέρα και  Πέμπτη 17:00-19:00.

 

Για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας οι δημότες που επιθυμούν να κάνουν χρήση του γηπέδου τένις , θα πρέπει να εκδώσουν άδεια εισόδου. Για την έκδοση της άδειας εισόδου, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να αποστέλλουν στην κάτωθι  ηλεκτρονική διεύθυνση athletics_office@dimospaggaiou.gr  τα εξής δικαιολογητικά:

  • Αντίγραφο ταυτότητας  ή διαβατηρίου
  • Αποδεικτικό μονίμου κατοικίας (λογαριασμός ΔΕΚΟ κλπ)
  • Στοιχεία επικοινωνίας (σταθερό/κινητό τηλέφωνο, διεύθυνση κατοικίας)
  • Υπεύθυνη δήλωση στην οποία αναφέρουν ότι αθλούνται με δική τους ευθύνη.

Η σχετική βεβαίωση εκδίδεται από το γραφείο Αθλητισμού του Δήμου Παγγαίου εντός 48ωρών και σας αποστέλλετε ηλεκτρονικά.

Ακόμη οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να  κλείνουν εγκαίρως τις εβδομαδιαίες ώρες που επιθυμούν να κάνουν χρήση του γηπέδου για την χειμερινή περίοδο τηλεφωνικά στο γραφείο Αθλητισμού του Δήμου (τηλ. 2592350005), για δε την καλοκαιρινή περίοδο στο φυλάκιο του Parking της Ν. Ηρακλείτσας . Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και το ραντεβού θα πρέπει να κλείνεται έως την Παρασκευή της προηγούμενης εβδομάδος.

Για να κάνει χρήση των εγκαταστάσεων ο αθλούμενος οφείλει να επιδείξει στον υπεύθυνο διαχειριστή την βεβαίωση εισόδου (είτε να την έχει εκτυπωμένη είτε σε ψηφιακή μορφή στο κινητό), καθώς και να υπογράψει το βιβλίο εισόδου.

Οι αθλούμενοι οφείλουν να ακολουθούν το υγειονομικό πρωτόκολλο, όπως αυτό ορίζεται στο ΦΕΚ 648Β/20.02.2021, καθώς και τις οδηγίες του προσωπικού της αθλητικής εγκατάστασης.

Με εκτίμηση

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού

 ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΣΜΠΟΤΗΣ

 

 

 Είσοδος_Κοινού_για_γήπεδο_τένις_Ν._Ηρακλείτσας

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο